Taylor Swift a Bernabéuban csinál egy majdnem Azahriát

Santiago Bernabéu
Santiago Bernabéu (kép: realmadrid.com)

Az amerikai énekesnő duplakoncertet fog adni Madridban, ez pedig a Real Madrid utolsó fordulójára is hatással lesz.

A Bernabéu felújításának egyik nem titkolt célja volt, hogy a mérkőzések mellett egyéb rendezvényeket is szervezhessenek ott. Nem olyan rég vált biztossá, hogy 2025-ben NFL-meccset rendeznek a Bernabéuban, valamint néhány hónapja már az is hivatalos, hogy Taylor Swift lesz az egyik első koncertező az újjáépült Santiago Bernabéuban.

Bár én még személyesen nem találkoztam Taylor Swift rajongóval, de minden bizonnyal sok van neki, ugyanis a koncertjére 450 ezer jegyigénylés érkezett. Szép ez a szám, de a Bernabéu meg csak 65 ezer embert tud fogadni, ha koncertről van szó. Akárhogy is nézzük, nem jön ki a matek. Hasonlóan érezhette magát Azahriah és a koncertszervezői is, amikor az egy teltházas Puskás Arénából hirtelen három lett.

A Real Madridnál is biztosan számolgattak, mert tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy Taylor Swift duplakoncertezik május 29-én és 30-án. Ennek apropóján viszont a madridi klub egy kérvényt küldött a ligának, hogy az utolsó fordulóbeli, Real Betis elleni találkozójukat május 25-én játszhassák le, hogy legyen elég idő előkészíteni a stadiont a rendezvényre.

A La Liga el is fogadta a Real Madrid kérését, ami egyébként így hatással lesz a többi találkozóra is, mivel a bajnokság utolsó fordulójában egyszerre kell játszani azoknak a csapatoknak, melyeknek az eredménye hatással lehet egymásra.

A Real Madrid jelenleg 6 ponttal vezeti a tabellát a Girona és 8 ponttal a Barcelona előtt, míg a Betis a 6. helyen áll, 2 ponttal a Sociedad előtt és 7 ponttal a Bilbao mögött. A Fair-play szellemében így a Real Madrid, a Girona és a Betis biztosan egy napon játszik.

Sohasem gondoltam volna, hogy egy Taylor Swift koncert fogja majd befolyásolni a spanyol bajnokság utolsó fordulóját.

Forrás: The Athletic
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK