Hugo Duro: Nagyszerű munkát végeztünk

Hugo Duro
Hugo Duro (forrás: video screenshot, Valencia CF)

A Valencia játékosai közül a Real Madridban nevelkedett gólszerző, Hugo Duro is nyilatkozott a blancók elleni döntetlent követően.

Diakhaby

„Tchuoaméni ráesett. Láttam az esetet, nagyon rosszul nézett ki. Az ordítások és az arckifejezése a mérkőzés legrosszabb pillanatai voltak. Reméljük, hogy mielőbb felépül, mivel szükségünk van rá, azt szeretnénk, ha egészséges lenne.”

A döntetlen

„Ha elmondhatod, hogy a Real Madrid ellen kicsúszott a kezedből a győzelem, akkor az megmutatja, hogy milyen jól is játszottál. De mérges vagyok. Örülök az elvégzett munkánknak, de mérges is vagyok, mivel tartanunk kellett volna a 2-0-t.”

A Real Madrid első gólja

„Kár érte. A bíró az óráját nézte, még csak másodpercek voltak hátra. Rosszul hatott ránk a dolog. Kár, hogy nem tudtuk kivédekezni az akciót, mivel szerintem azzal megváltoztattuk volna a meccset.”

11 gólos

„Nagyon örülök. Úgy megyünk haza, hogy nyernünk kellett volna, mivel remek munkát végzett a csapat. Győzni akartunk, de megyünk tovább.”

A Mestalla közönsége

„Csodálatosak. Tiszteletet kérünk, ahogy a szurkolóink is ezt mutatták ma. Ha valaki azt mondja, hogy a „hülye” egy sértés, akkor engem minden egyes pályán sértegetnek. Én csak a gesztusai miatt tettem szemrehányást Viníciusnak. Két gólja volt, jó meccset játszott, de arra kell koncentrálnia, amit csinál, mivel nagyon jó abban. Szépen mondtam meg neki.”

A következő, Getafe elleni meccs

„Nem nyertünk már egy ideje, de abból, ahogy most érezzük magunkat, úgy gondolom, hogy jó munkát végzünk. Újabb hazai mérkőzés következik, ahol megszerezhetjük a három pontot, a mai egy pont pedig szintén számít. Mától kezdve azon dolgozunk, hogy a következő alkalommal meglegyen a három pont.”

A büntető

„Úgy gondolom, Fran hozzáért a labdához, így ez nem büntető.”

Az utolsó mozzanat

„A szöglet előtt a bíró azt mondta, ez lesz az utolsó mozzanat. Nem tudom, miért tartott ilyen sokáig, hogy jelezze a játék végét. Megértem a Madridot. Giorgi tisztázott, Brahim be akarta adni a labdát és ekkor fújta le. Vagy előbb fütyüljön, vagy egyáltalán ne. Mindenesetre szerintem a bírónak joga volt ehhez.”

Forrás: valenciacf.com, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK