Sergi Canós: Mindent beleadtunk, ahogy a közönség is

Sergi Canós
Sergi Canós (forrás: video screenshot, Valencia CF)

A Real Madrid elleni döntetlen után a Valencia szélsője is nyilatkozott az újságíróknak.

Az eredmény

„Az öltöző nem örül, egyrészt Diakhaby miatt, másrészt pedig azért, mert a Real Madrid kiegyenlített a meccsen, miközben mi mindent beleadtunk, ahogy a közönség is. Csodás első félidőt játszottunk, de a döntetlen miatt keserű szájízzel megyünk haza. A Real Madrid ellen mindig jó eredmény az egy pont is, a következő meccseken jól fogunk teljesíteni. Szeretném megköszönni a Mestalla támogatását. Mindent beleadtak ma, fantasztikusak voltak.”

A csapat többet akar

„Amikor az öltözőben vagy egy Real Madrid elleni döntetlen után, miután úgy játszottál, ahogy, de mégis azt látod az embereken, hogy többet akarnak, az büszkévé tesz. A csapat többet akar. A csapat nyerni akar, azt akarja, hogy a szurkolók jól érezzék magukat, jöjjenek a Mestallába és ez a hetük legjobb napja legyen.”

Nagyszerű hangulat

„Nincsenek erre szavak. Csodás volt. Soha nem tapasztaltam ilyet. Fantasztikus volt.”

Diakhaby

„Vannak az öltözőben olyanok, akiket a sírás kerülget, ha ilyen helyzetben látják egy társukat. Most semmit nem tehetünk azon kívül, hogy bátorítjuk őt. Megmutatjuk, hogy a pályán kívül egy család vagyunk, mindenben segítünk neki, amiben csak tudunk. Mellette leszünk, mint egy család.”

A tisztelgés

„Nagyon motiváltak voltunk, hogy megadjuk a győzelmet mindenkinek a történtek miatt. Ezért is szerettük volna megszerezni a három pontot és nekik ajánlani. De nem így történt. Szerintem értékes pontot szereztünk, Valencia pedig átvészeli ezt az egész helyzetet. Büszkének kell lennünk arra, hogy honnan jöttünk.”

Büszkeség

„A pályán kívül a városban és itt, a Mestallában is példát mutatunk arról, hogy milyennek kellene lennie a világnak.”

Ambíciók

„A következő meccseken pontokat kell szereznünk. Lépésről lépésre kell haladnunk, az öltözőben tapasztalt ambiciózussággal. Meg kell mutatnunk ezt a pályán is a következő meccseken.”

Forrás: valenciacf.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK