Vini Jr.: Nem nyertünk, mert nem hagyták nekünk

Vini Jr.
Vini Jr. 250. mérkőzése a Real Madridban (forrás: realmadrid.com)

A brazil játékos 250. mérkőzését játszotta a Real Madridban a Valencia elleni döntetlen alkalmával, ahol két gólt szerzett és ahol a meccs legjobbjának választották.

„Nagyon boldog vagyok, az álmomat váltom valóra, ami nem más, mint rengeteget játszani a Real Madridban. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen sok mérkőzésen léphetek majd pályára. Szeretnék továbbra is történelmet írni, a legjobb játékosok közé akarok kerülni, akik ezt a mezt viselték.”

„Nagyon nehéz mérkőzés volt. Azt követően, hogy két gólt kaptunk, kiegyenlítettünk, a végén pedig nem nyertünk, mert nem hagyták nekünk. Továbbra is erősnek kell lennünk, szükségünk van arra, hogy a szurkolóink mögöttünk álljanak, mivel szükségünk lesz rájuk.”

A brazil támadó mérlege 161 győzelem és 74 gól a Real Madridban, miközben 10 trófeát nyert: 1 BL, 2 klubvilágbajnokság, 1 UEFA-szuperkupa, 2 bajnokság, 1 Király-kupa, 3 Spanyol Szuperkupa. Vini 250 mérkőzése a következőképp oszlik meg a versenysorozatok között: bajnokság (168), BL (50), Király-kupa (20), Spanyol Szuperkupa (8), klubvilágbajnokság (3), UEFA-szuperkupa (1). Az elmúlt idényben játszotta a legtöbb mérkőzését, szám szerint 55-öt. Ebben az idényben 25 meccsnél és 14 gólnál jár.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük