Dani Olmo: Tökéletes teljesítményre lesz szükségünk

Dani Olmo
Dani Olmo (forrás: youtube video screenshot, RB Leipzig)

Az RB Leipzig spanyol középpályása a Real Madrid elleni BL-mérkőzés előtt.

A párharc

„Minden az apró részleteken, a kontrákon, a labdaszerzéseken múlik. Tökéletes teljesítményre lesz szükségünk. Ha a Real Madrid ellen támadsz, de nem szerzel gólt, akkor le fognak győzni. Az első mérkőzés után keserű szájízzel mehettünk haza, mivel megvoltak a lehetőségeink a vezetés megszerzésére. Ez azonban magabiztosságot is adott, hogy lehetséges a fordítás. A párharc még nyitott. Nagyszerű teljesítményt kell letennünk az asztalra.”

A Bernabéu

„Számomra ez nagyon különleges mérkőzés, hiszen még soha nem játszottam a Santiago Bernabéu Stadionban. A családom is ott lesz a találkozón. Ez egy igazán különleges alkalom.”

Xavi

„Nagyon jó barátok vagyunk, a pályán és azon kívül is. Nagyon jó móka mellette játszani. Jó meccset szeretnénk hozni, együtt akarunk bejutni a negyeddöntőbe.”

Rüdiger visszatérése

„Az előző mérkőzést kihagyta sérülés miatt, de most újra pályán van. Fontos része a Real Madrid védekezésének, biztos, hogy ettől nem gyengültek… De a legutóbbi bajnokinkon, a Bochum ellen is láthattuk, hogy milyen támadóerő van a csapatunkban. Ezt szeretnénk ismét kivinni a pályára.”

Forrás: rbleipzig.com, realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK