Arda Güler: Nagyon örülök, hogy megszereztem az első gólomat

Arda Güler
Arda Güler (forrás: realmadrid.com)

A Celta Vigo elleni győzelem után Arda Güler, Vini Jr. és Lucas Vázquez nyilatkozott az újságíróknak.

Arda Güler:

A gól

„Fantasztikus volt ilyen hangulatú meccsen betalálni. Nagyon örülök, hogy megszereztem az első gólomat, mindenkinek köszönöm, aki támogatott. Remélem, hogy még sok gól követi ezt, keményen dolgozom majd ennek érdekében.”

A mérkőzés

„Jó teljesítményt nyújtottunk. Szeretnék gratulálni a csapatnak a 4-0-hoz. Nehéz volt eddig az idény, de remélhetőleg a mai után jobb napok jönnek. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Ez a világ legjobb klubja, és bár nehéz, szerintem megvannak a kvalitásaim és karakterem ahhoz, hogy felnőjek hozzá.”

A gól előtti mozdulatok

„Amikor egy az egy ellen álltam a kapussal, láttam, hogy pozíciót veszt, így a jobb lábamra vettem a labdát és ellőttem. Szerencsére bement, nagyon örülök neki.”

Vini Jr.
Vini Jr. (forrás: realmadrid.com)
Vini Jr.:

A mérkőzés

„Remekül kezdtük a meccset, már az első pillanattól kezdve letámadtuk őket. Ez az, ami megteremti a különbséget, amikor letámadunk, a szurkolók jönnek velünk és nagyon nehéz minket legyőzni hazai pályán.”

„Nagyon boldog vagyok, megpróbálom a legjobbamat nyújtani. Az idény legjobb része jön, jó meccsek, én pedig szeretném így folytatni. Remélhetőleg sikerül sérülés nélkül megúszni, amivel már korábban meggyűlt a bajom ebben az idényben. Jól teljesítek.”

Változások a játékában

„Megpróbálok annyit segíteni, amennyit csak tudok, változtatok a játékomon. Megállíthatatlan vagyok, mivel ha a szélen nem játszom jól, bemegyek középre, az ellenfelek pedig nem tudják, hogy hogyan védekezzenek ellenem.”

15 győzelem 18 hazai meccsen

„Az, ha hazai pályán játszunk a saját szurkolóink előtt, megteremti a különbséget. Minden meccsen magunk mögé kell állítani a szurkolókat már az első pillanattól kezdve. Amikor jönnek velünk, az ellenfelek tudják, hogy nagyon nehéz dolguk lesz.”

Döntő fontosságú időszak

„Úgy állunk hozzá, ahogy az első pillanattól kezdve mindig, szeretnénk minden meccset megnyerni ami hátra van, annak érdekében, hogy nagyszerű idényt fussunk. A szurkolók megérdemlik.”

Lucas Vázquez
Lucas Vázquez (forrás: realmadrid.com)
Lucas Vázquez:

A mérkőzés

„Remek teljesítményt nyújtottunk. Nagyszerűen kezdtünk, úgy mentünk ki a pályára, hogy nyerni akarunk. A csapat többet is tett annál, mint ami elég volt a három pont megszerzéséhez.”

„A legnehezebb dolog az ilyen típusú mérkőzéseken az első gól megszerzése. Ha nem sikerül betalálnod, az idő pedig megy, elkezdenek kétségek ébredni, de a csapat ma nagyon jól játszott. Helyzeteket dolgoztunk ki középen, a széleken, rögzített szituációkból. Komplett teljesítmény volt.”

Kilenc gól szögletből

„Remekül csináljuk, néha pedig van egy kis szerencsénk is. Örülünk, mert ez is egy olyan eleme a játéknak, amely segít a gólszerzésben.”

A formája

„Örülök, hogy játszom és segíthetem a csapatot. Nagyon élvezem, minden alkalommal a legjobbamat próbálom nyújtani. Nagyon boldog vagyok.”

Rüdiger

„Remek idényt fut. Nincs sok játékos a világon, aki védekezésben jobb lenne nála. Nagyon erős a jelenléte, a karaktere, emellett a rögzített szituációknál is sokat ad hozzá.”

Arda Güler első gólja

„Ez nagyszerű hír számára. Az, hogy megszerezd az első gólodat, nagyon fontos, hiszen akkor végre túl leszel rajta. Nagyon örülünk neki. Ő egy fiatal srác, akinek a sérülései miatt nehéz időszaka volt, de ez sosem szegte a kedvét. Keményen dolgozott, itt van, megszerezte az első gólját. Reméljük, hogy az elsőt sok közül.”

Komment
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK