Trent Alexander-Arnold a Real Madrid radarján

Átigazolás 2023

A blancók monitorozzák a játékos helyzetét a Liverpoolnál.

A Real Madrid hasonlóan Kylian Mbappé esetéhez (bár biztosan nem az időtartama miatt), újabb lejárt szerződésű játékost igazolhat, hiszen úgy tűnik, ugyanezzel a már bevált módszerrel próbálkoznának meg Trent Alexander-Arnold megszerzésével.

Az AS Fabrizio Romanóra hivatkozva írja, hogy a spanyol óriás „monitorozza” a 25 éves játékos liverpooli helyzetét, miközben az angol védőnek már csak egy év van hátra jelenlegi szerződéséből.

Romano szerint a 2025 júniusában lejáró szerződés meghosszabbítása kapcsán a felek eddig még nem ültek le tárgyalni egymással, bár a Liverpool vélhetően nem szeretné eladni a játékost, az ő szándékairól pedig egyelőre semmit nem tudni.

Alexander-Arnold nagyon fontos játékossá vált a Liverpool számára, amióta a 2016/2017-es idényben bekerült az első csapatba, így nagy meglepetés lenne, ha az angolok hagynák őt távozni, különösen úgy, hogy még pénzt sem látnának a távozásából.

Madridstore
Kattints a kínálatért! A vásárlás után jelezd, hogy a penamadridista.hu-ról jöttél! Hala Madrid!

Ha az angol válogatott játékos nem ír alá új szerződést klubjával, a Real Madrid ingyenesen leigazolhatná őt 2025 nyarán. A blancók úgy is jó pozícióban tárgyalhatnának a játékosért, ha még idén nyáron meg szeretnék szerezni, hiszen a lejáró szerződés miatt kedvezőbb átigazolási összeget tudnának kiharcolni, ami még így is előnyösebb lenne az angoloknak, mint egy évvel később a semmi.

A liverpooli születésű játékost, aki már hat éves kora óta a klub kötelékébe tartozik, rendkívül nehéz feladat lenne elcsábítani a világ egyik legjobb csapatától. De ha Alexander-Arnold úgy dönt, hogy kipróbálná magát egy új környezetben, a blancók bizonyulnának a legvonzóbb lehetőségnek.

A PL statisztikái szerint Alexander-Arnold a sorozat történetének legtöbb gólpasszát jegyző védője, a szintén Liverpoolban futballozó Andy Robertson mellett. Mindketten 58 gólt készítettek elő az angol első osztályban, amely minden posztot figyelembe véve a 27. helyre elég nekik ebben a sorozatban.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK