Mbappé, Davies és Xabi Alonso is a Barcelonát választotta

Mbappé
Mbappé (forrás: Youtube Screenshot, Sky Sports News)

A madridi szívek számára megdöbbentő hírek láttak napvilágot ma, kora délután.

Az elmúlt hónapokban minden abba az irányba mutatott, hogy a Real Madrid előtt az átigazolások szempontjából remek időszak áll majd, hiszen a már eleve leigazolt Endrick mellett szinte biztosra vehettük Kylian Mbappé, Alphonso Davies érkezését, Xabi Alonso pedig minden várakozásnak megfelelően a Real Madrid következő edzője lett volna.

Fabrizio Ronaldo, az olasz-portugál Twitter-király, az átigazolási hírek TGV-je, a hivatalos bejelentések Usain Boltja, aki elképzelhetetlen sebességgel szállítja a biztosnál biztosabb információkat, ezúttal lelombozta a madridi hangulatot, legutóbbi bejegyzésében ugyanis elképesztő információk láttak napvilágot:

  • Kylian Mbappé jövőre ingyen igazol az FC Barcelonába, ráadásul úgy, hogy fizetése megegyezik majd Lamine Yamal fizetésével. A francia játékost édesanyja győzte meg arról, hogy a gránátvörös-kékeket válassza, mivel a katalán városban található meg a kedvenc ékszerüzlete, és így kevesebbet kell majd utaznia, ha ismét vásárolgatni támad kedve. Fayza Lamari köztudottan utál magángépen repkedni, mivel kényelmetlen számára a mosdóhasználat.
  • Alphonso Davies szintén ingyen lesz a katalánok játékosa, nála a döntő faktor végül az egy meccsen remekül teljesítő Cubarsi volt. Amikor Davies elolvasta a katalán Sport egyik cikkét, amely szerint a védő jövőre meg fogja kapni az Aranylabdát, eldöntötte, hogy mindenképp vele egy csapatban akar futballozni, hogy tanulhasson tőle. A fizetési igényeit ő is lejjebb adta, ő Cubarsi keresetének feléért vállalta a kihívást.
  • A legfurcsább azonban talán Xabi Alonso esete, aki egész egyszerűen azért fordított hátat a Real Madridnak, mert a legutóbbi alkalommal, amikor a jövőjéről egyeztetett Florentino Pérezzel a klubelnök madridi rezidenciáján, megkarmolta őt Pérez bengáli házimacskája, a karmolásnyomból kiolvasható volt a “Te vagy Xavi” szöveg, ezt pedig egyértelmű jelként értelmezte. Ő a maga részéről ingyen vállalja a munkát, vagyis ha pontosak akarunk lenni, akkor évi 1 eurós fizetésért.

Érdekesség még, hogy mindkét játékos és az edző is lemond reklámjogai 100%-áról, így a Barcelona évi 300 millió eurós pluszbevételre tesz majd szert ennek köszönhetően.

Várjuk a további fejleményeket, de bízunk benne, hogy azért ez csak egy gyenge áprilisi tréfa volt.

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK