Gvardiol: Örülök az első gólomnak

Gvardiol
Gvardiol (forrás: mancity.com, video screenshot)

A City játékosai közül két gólszerző, Gvardiol és Foden nyilatkozott a Real Madrid elleni 3-3-as döntetlen után.

Gvardiol:

„Nagyon örülök az első gólomnak a City-ben, különösen így, hogy egy nagyszerű ellenfél ellen szereztem. Boldog vagyok. Az átvétel nem volt a legjobb, de végül úgy voltam vele, hogy megpróbálom és meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.”

„Micsoda meccs. Ez volt az első alkalom, hogy ebben a stadionban játszottam, az RB Leipzig játékosaként a padon ültem. Csodálatos hangulat volt, alig várjuk a visszavágót.”

„Az előző idényben játszottam a Real Madrid ellen az RB Leipzig játékosaként, de ez egy más csapat. Nagyon élveztem a játékot, tudtuk, hogy nehéz lesz, de megvannak a kvalitásaink a labdás és a labda nélküli játékhoz is. Szombaton a Luton ellen játszunk, szóval először arra a meccsre kell koncentrálnunk.”

„Ha megkérdezel, azt mondanám, hogy csalódott vagyok az utolsó bekapott gólunk miatt ez ellen a csapat ellen a Bernabéuban. De ez van, ilyen a futball, örülnünk kell az eredménynek, mivel még lesz egy visszavágó.”

„A félidőben elmondtuk, hogy még van hátra 45 perc és egy hazai meccs, a saját játékunkra kell koncentrálnunk és nem szabad elveszítenünk a fejünket. Ezt is tettük. Remek meccset játszottunk ma este.”

Foden:

„Nem gondolom, hogy a korai gól megváltoztatta a terveket, de úgy gondolom, hogy néha túl korán talál be az ember. Remekül reagáltak, nekünk pedig újra meg kellett nyugodnunk és a saját játékunkat játszanunk.

„Hosszú utat járt be ez a csapat. Amikor hátrányba kerülünk, nem lógatjuk a fejünket, hanem hiszünk a képességeinkben. Tudjuk, hogy bármikor képesek vagyunk fordítani. Nagyszerű volt ezen a mérkőzésen pályára lépni.”

„A labdabirtoklásunk miatt kicsit fáradtabbak voltak, nagyobb terület volt előttem a betöréshez és hogy megtaláljam a réseket. Ahogy haladtunk előre az időben, úgy tűnt, hogy egyre inkább kinyílnak, én pedig úgy gondoltam, hogy jobban belerázódtunk a játékba, főleg a második félidőben. Volt néhány helyzetünk, de örülök, hogy a sajátomból kihoztam a legtöbbet. Nem panaszkodhatunk az eredmény miatt, fantasztikus dolog eljönni ide és elérni egy döntetlent.”

Forrás: mancity.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Rodrygo
Tovább

A Bayern München elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a Bayern München elleni BL-elődöntő odavágójára. A keret Kapusok: Courtois, Lunin, KepaVédők: Carvajal, Militão,…