Tchouaméni: Tudjuk, hogy bárki képes gólt szerezni közülünk

Tchouaméni
Tchouaméni (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Tchouaméni és Lucas nyilatkozott a Mallorca legyőzése után.

Tchouaméni:

„Tudtuk, mielőtt ide jöttünk, hogy a Mallorca kemény csapat. Jó meccset játszottunk. Több gólt is szerezhettünk volna annak érdekében, hogy nyugodtabb meccs legyen, de három ponttal megyünk haza, aminek örülünk.”

„Fontos mérkőzés vár ránk a Manchester City ellen szerdán, de tudjuk, hogy most erre a meccsre kellett koncentrálnunk. Nem volt könnyű, mivel nagyon nehéz volt a keddi mérkőzésünk is a City ellen. Kissé elfáradtunk, de amikor a Real Madridért játszunk, a pályán a végsőkig bele kell adnunk mindent, és nyertünk.”

„Tisztában vagyok azzal, hogy tudok lőni, keményen dolgozom az edzéseken, ma pedig be tudtam találni. Nagyon örülök, így kell folytatnom.”

„A képességeknek és az edzésnek köszönhető az ilyen erős lövés. Sokat dolgozom ezen edzéseken. Tegnap is megcsináltam az edzésen, de tovább kell dolgoznunk ezen. Tudjuk, hogy a végsőkig kell folytatnunk a munkát, mivel esélyünk van arra, hogy sok meccset és mindenekelőtt címet nyerjünk.”

„Nagyszerű keretünk van. Emlékszem Bellingham góljára a Getafe ellen vagy Modrić találatára. Komoly kvalitásokkal bíró játékosok vannak a keretben, tudjuk, hogy végül lesz valaki, aki ezt megvillantja és betalál, amivel három ponthoz segíti a csapatot.”

„Most a City elleni mérkőzés következik. Mindig azt mondjuk, hogy a következő meccs a legfontosabb, ahogy tettük ezt a Barcelona ellen a szuperkupában, vagy oly sok alkalommal. Az odavágó is nagyon fontos volt, a mai meccs is az volt és a szerdai is az lesz. Aztán a következő, a Barcelona elleni a bajnokságban szintén, de minden meccsre ugyanez igaz.”

Lucas Vázquez
Lucas Vázquez (forrás: realmadrid.com)

Lucas:

„Sok dolgot kiemelhetünk a mai meccsből. Nagyon nehéz volt, a csapatnak más típusú játékot kellett bemutatnia, meg kellett szereznünk a szabad labdákat, harcolnunk kellett a meccsért. A csapat végül remek munkát végzett, megérdemelten nyertünk.”

„Az összetartás az, ami a tabella élén tart minket. A csapatnak nagyszerű idénye van. A LaLiga az állandóság sorozata, a csapat pedig megmutatja, hogy igen jó szintet képvisel. Tudtuk, hogy mennyire fontos a kapott gól nélküli meccs és el is értük azt.”

„Beszéltük a mérkőzés előtt, hogy mennyire fontos a bekapott gól elkerülése a mérkőzés alakulása szempontjából. Elértük ezt az eredményt, mivel remek védekező munkát végeztünk. Az egész csapat nagyszerűen védekezett, végül pedig egy nagyon fontos győzelmet arattunk a célunk, a LaLiga megnyerése érdekében.”

„Tchouaméni remek gólt szerzett. Ő egy nagyszerű srác, akinek remek személyisége van. Sokszor megpróbálkozott már ilyen lövéssel, ma összejött. Nagyon örülök neki.”

„Remekül teljesítünk, jó pillanatban vagyunk, egy jó hajrá vár ránk, a csapat pedig mind egyénileg, mind csapatszinten remek szintet képvisel. Szinre mindenki csodálatosan teljesít, a szerdai meccsbe úgy megyünk bele, hogy nagyon meg akarjuk nyerni, hogy továbbjussunk az elődöntőbe, majd megnyerjük a Bajnokok Ligáját.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK