Bernardo Silva: Magabiztosak vagyunk, de nagyon tiszteljük a Real Madridot

Bernardo Silva
Bernardo Silva (forrás: mancity.com, video screenshot)

A Manchester City játékosai közül Bernardo Silva állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére a Real Madrid elleni BL-negyeddöntő visszavágója előtt.

„Inspirál és motivál minket az, hogy már ilyen sok trófeát nyertünk, mivel tudjuk, hogy mennyire jól teljesített ez a csapat. Ez a hetedik idényem, szeretnénk megteremteni az örökségünket. Hét év alatt hat bajnoki címet nyertünk, ebből négyet sorozatban. Szeretnénk két BL-t nyerni sorozatban. Egyértelműen motiváló tudni azt, hogy akár egyetlen hét alatt kiszállhatunk minden sorozatból, de harcolunk és közelebb akarunk kerülni a célunkhoz.”

„Úgy érezzük, hogy nagyon erősek vagyunk a saját szurkolóink előtt. Jóvá akartuk tenni azt, amikor a Real Madrid kiejtett minket a Bernabéuban. A tavalyi meccs egyfajta bocsánatkérés volt a szurkolóink irányába az előző idényben történtekért. Tartoztunk nekik azzal, hogy esélyünk legyen a győzelemre, és végül meg is nyertük a tornát. Ebben az idényben egy teljesen más meccs lesz, az biztos. Igazoltak, ahogy mi is, más formában vagyunk. Meglátjuk, hogy mi történik. Nagyon magabiztosak vagyunk, mivel itthon játszunk, de ez a királyok sorozata, nagyon tiszteljük a Real Madridot.”

„Ez a csapat bebizonyította, hogy képes az utolsó hónapot úgy megkezdeni, hogy minden sorozatban versenyben van. Nem könnyű, ez egyértelmű. Ezért is vagyunk mi az egyetlen csapat az angol futballban, amely triplázni tudott, mert ez nem könnyű. De nagyon örülünk, hogy harcban állunk mindenért. Nem könnyű ezt elérni, mivel az ellenfeleink is nagyon jók. Örülünk, hogy ebben a helyzetben vagyunk, ez egy kihívás mindannyiunk számára.”

Forrás: mancity.com, managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK