Ancelotti: Mindenki leírt minket, mégis versenyben vagyunk

Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid 1-1-es döntetlent követően tizenegyesekkel győzte le a Manchester City együttesét, így a királyi gárda jutott tovább a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A találkozó után Carlo Ancelotti nyilatkozott.

A mérkőzés

„Egyetlen módja volt annak, hogy nyerjünk ma. Jól jött, hogy korán betaláltunk, aztán elszántan védtük az előnyünket. Jól védekeztünk, keményen kellett küzdenünk. Jobban is játszhattunk volna, de a védekezésünk kiemelkedő volt.”

„Megmutattuk, milyen odaadást és hozzáállást követel meg ez a mez. Számunkra ez egy különleges sorozat és mindig valami olyat kell nyújtanunk, amit az emberek nem várnak tőlünk. Mindenki leírt minket, de még mindig versenyben vagyunk.”

Öltözői hangulat

„Elégedettek, de nagyon fáradtak is vagyunk. Most ünnepelnünk kell, mert a továbbjutás nagyon fontos volt. Holnaptól a vasárnapi meccsre készülünk, a Clásico kulcsfontosságú a bajnokság szempontjából.”

Tizenegyesek

„Mindenki magabiztos volt, nem volt probléma azzal, hogy kiválasszunk öt játékost. Lunin is remekül felkészült.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Vini Jr. és Bellingham
Tovább

A Bayern München elleni kezdőcsapat

Nincs nagy meglepetés, Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzésén. Kezdőcsapat 13. Lunin17.…