Lucas Vázquez: Nagy lépést tettünk a bajnoki cím megnyerése felé

Lucas Vázquez
Lucas Vázquez (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Luka Modrić és Lucas Vázquez nyilatkozott a Barcelona elleni bajnoki győzelmet követően.

Lucas Vázquez:

A mérkőzés

„Csodálatos esténk volt a szurkolóinkkal. Ezt mindenki megérdemelte. Nagy lépést tettünk a bajnoki cím megnyerése felé.”

„Annak ellenére, hogy a Manchester City elleni hatalmas erőfeszítésünk után játszottuk ezt a meccset, a csapat ismét mindent beleadott és nagyszerű teljesítmény nyújtva megszerezte a győzelmet, amely nagy előnyt eredményezett számunkra.”

A Real Madrid DNS-e

„Öt perccel a vége előtt megbeszéltük egymással, hogy ezt a meccset meg fogjuk nyerni. Ez az, amiről ez a címer és ez a klub szól, mindig nyerni akarunk, a végsőkig harcolunk. Soha nem adjuk fel.”

Fáradtság a BL-meccs után

„Tudtuk, hogy a mai olyan lesz, mint egy döntő, és nyernünk kell. Fantasztikus munkát végeztünk, mindannyian nagyon örülünk.”

A teljesítménye

„Nagyon boldog vagyok, hogy segíthettem a csapatot. Olyan sok dolog ment ma jól, ez pedig mindenkinek nagyon fontos.”

Előny a bajnokságban

„Ez sokat elmond arról, hogy milyen kemény munkát végzünk. Nagyon jól teljesítettünk a bajnokságban, jó úton haladunk, de jól is kell befejeznünk. Még harcban állunk a trófeákért.”

Luka Modrić
Luka Modrić (forrás: realmadrid.com)

Luka Modrić

A mérkőzés

„A győzelemmel közelebb kerültünk ahhoz, amit akarunk, vagyis a bajnoki címhez. Nagyszerű este volt, remek teljesítmény a csapattól. Végig hittünk a sikerben. Kétszer is hátrányba kerültünk, de nyomtunk, jól játszottunk, letámadtunk, a végén pedig fordítottunk. Nagyszerű este volt, ahogy a Bernabéuban már oly sokszor.”

A fordítások kulcsa

„A meglévő kvalitások mellett a csodás karakter és hit. Ez egyáltalán nem a véletlen műve. Ha ilyen sokszor megtörténik, az nem véletlen. Van valami ebben a csapatban, ami folyamatosan nyom minket előre. És ezzel a közönséggel, mint amilyen a mai is volt, minden könnyebb.”

A Bernabéu

„Csodálatos. Nagyon örülünk, hálásak vagyunk a szurkolóknak. Csodás hangulatot teremtettek. Amikor hazai pályán játszol, egy olyan közönség előtt, akik így biztatnak, az mindent megkönnyít. Sok köszönettel tartozunk a Bernabéunak.”

Kemény munka

„Sokat köszönhetünk ennek. Kemény 120 perc áll mögöttünk szerdáról, ahol fizikálisan és mentálisan is kimerültünk, de ismét megmutattuk, hogy jó formában vagyunk mindkét értelemben. Ott vagyunk, ahol lenni akarunk, 11 pontos előnyben. Nem vagyunk messze a bajnokság megnyerésétől.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Cádiz elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a soron következő bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Courtois, Lunin, KepaVédők: Carvajal, Militão, Nacho, Lucas…