Ancelotti: Arda biztosan marad jövőre

Ancelotti
Carlo Ancelotti a Real Sociedad elleni meccsen (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid mestere a Real Sociedad elleni győzelem után is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját.

A mérkőzés

„A Real Sociedad remekül játszott, letámadtak, támadó futballt mutattak be. Nem volt könnyű nyerni ezen a pályán, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy milyen mérkőzés következik. Ebből a szempontból csodás keretem van, harc és szenvedés árán nyertünk. Négy pontra vagyunk attól, hogy megnyerjük a bajnokságot, nagyon közel van már a cél.”

„Mindenki úgy gondolta, hogy sétálgatni jöttünk ide, kivéve a játékosok. Nagyon büszke vagyok rájuk, mivel remek hozzáállást, győzelmi vágyat láthattunk rajtuk, szerették volna folytatni a csapat kiváló formáját. Szeretnék nekik köszönetet mondani, mivel ebből a szempontból csodásak voltak.”

Arda Güler dicsérete

„Mindenki remekül teljesített ma. Hozzáállás, elkötelezettség, harcosság… Arda betalált, a jövőben nagyon fontos játékos lesz számunkra. Nincs kétség afelől, hogy maradni fog a következő idényben. Kivételes kvalitásai vannak, emellett rendelkezik egy nagy ajándékkal, a tehetséggel. Remekül edzett, de nagyon fiatal még, apránként meg fogja kapni a helyét ebben a csapatban. Több gólt lőtt mint ahány percet játszott. (nevet)”

Modrić

„Ugyanúgy játszott, ahogy a legutóbbi néhány meccsen: fizikálisan remek állapotban van, kiválóan bánt a labdával a második félidőben, amivel segített a csapatnak felülkerekedni a Real Sociedad nyomásán. Nagyszerű formában van, természetesen játszhat kedden.”

A Bayern elleni csapat

„Még ki kell találnom a kezdőt. Militão visszatért, remekül játszott, ez volt az első kezdése a visszatérés óta. Vannak opciók, amiket a következő napokban kiértékelek. Militão lassan visszatér a legjobbjához, most van ideje javulni. Ebből a szempontból örülünk.”

Militão és Courtois

„Van esélyük a Bayern ellen egy vagy két meccsre. Meglátjuk, hogy Courtois játszhat-e a Bayern ellen. Egyszerre csak egy meccset mérlegelünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK