Arda Güler: Örülök, hogy itt lehetek és betaláltam

Arda Güler
Arda Güler (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Arda, Fran és Militão nyilatkozott a Real Sociedad legyőzése után.

Arda Güler:

Köszönet

„Először is szeretnék gratulálni a csapattársaimnak és köszönöm az edzőnek a mai lehetőséget. Nagyon örülök, hogy gólt szereztem és megszereztük a győzelmet.”

Második gólja madridistaként

„Ez a világ legjobb klubja, betalálni pedig az egyik legjobb érzés. Nagyon örülök, hogy itt lehetek, hogy betaláltam. Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani.”

Rotáció

„Ez a Real Madrid, a játékosok kvalitásai elképesztőek. Mindannyian mindig készen állunk a játékra, szerintem ezt ma megmutattuk.”

Fizikai állapot

„Nem csak ezen dolgozom, hanem a dolog mentális oldalán is. Türelmesen várok, keményen dolgozom minden egyes nap. Mentálisan arra koncentrálok, hogy egyre jobb legyek.”

BL

„A BL mindig a Real Madridhoz tartozott. Remélem, hogy jó eredményt érünk el Münchenben, hogy előnnyel játszhassunk a hazai meccsen.”

Fran García
Fran García (forrás: realmadrid.com)

Fran García:

A mérkőzés

„Fontos meccs volt, tudtuk, hogy nagy versengés lesz, mivel nyerniük kellett. Nehéz meccsre készültünk, hazai pályán voltak, de megmutattuk, hogy a miénk a LaLiga és megszereztük a három pontot.”

„Ebben a mezben játszani azt jelenti, hogy ha kimész a pályára, mindent bele kell adnod, nem csak magadért, hanem a csapattársaidért, a mögöttünk álló emberekért. Nagyszerű érzés, hogy ezt a három pontot magunkkal visszük Madridba.”

Keret

„Tudjuk, hogy nem csak a kezdő tizenegyről van szó, ez egy nagyon magas szintű keret. Bárki is játszik, mindent belead. Akik beállnak, meg tudják változtatni a mérkőzést. Csapat és egyéni szinten is boldog vagyok. Kicsit közelebb kerültünk a célunkhoz.”

Húsz kapott gól nélküli meccs

„Tudjuk, hogy ha hátul hozzuk ezt a szintet, akkor jó esélyünk van a három pont megszerzésére. Örülök, hogy segíthettem és kapok játékperceket.”

Arda

„Mindenki tudja, hogy milyen fából faragták. Örülök neki, megérdemli. Most ünnepelünk, de néhány nap múlva egy újabb döntőt játszunk, mindent bele kell adnunk.”

Éder Militao
Éder Militao (forrás: realmadrid.com)

Militão:

Visszatérés

„Nagyon boldog vagyok nyolc hónap kihagyás után. 90 percet játszottam, újra játékosnak érzem magam ilyen sok hónap után.”

A teljesítménye

„Olyan meccs volt, amilyet vártam. Úgy gondoltam, hogy sokkal fáradtabb leszek, mivel ilyen sokáig voltam partvonalon kívül, de a csapat segítségével ez egy remek meccs volt. A kommunikáció a társaimmal alapvető fontosságú, ha játszom, akkor megpróbálok olyan sokat beszélni hozzájuk, amennyit csak lehet, hogy segítsek.”

LaLiga

„Továbbra is nyernünk kell, még semmit nem nyertünk. Nagy előnyünk van, de komoly munkát kell végeznünk egészen a végéig.”

Védekező aspektus

„Keményen dolgozunk. Nem számít, ha az edző változtat a játékosokon. Szem előtt tartjuk, hogy véres verejtékkel kell védekeznünk. Szerintem ma is megmutattuk, hogy egy csapat vagyunk.”

München

„Motiváltak és nagyon boldogok vagyunk. Továbbra is meccseket kell nyernünk. Megfelelően fel kell készülnünk a következő napokban a keddre.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK