Ancelotti: Jó eredményt értünk el

Ancelotti
Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester a Bayern München elleni BL-elődöntő odavágója után.

A mérkőzés

„Fantasztikus volt az elkötelezettségünk, különösen a végén, amikor megpróbáltunk egyenlíteni. A Bayern a legjobbját hozta, ahogy a meccs bizonyos szakaszaiban mi is. A legjobb pillanatainkban kaptuk a gólokat. Sokat volt nálunk a labda, de keresték a módját, hogy átlendüljenek a holtponton, és mindkét gól ilyenkor született. Jó eredményt értünk el, magabiztosságra adhat okot a visszavágóra. A párharc nyitott, hiszen a Bayernnek kiváló kvalitásokkal bíró játékosai vannak.”

„A párharc ugyanúgy áll, mint ahogy egy nappal korábban. Nem meglepetés, amit a Bayern csinált, hiszen komoly kvalitásokkal bíró játékosaik vannak, akik képesek ártani neked. Sajnos akkor találtak be ellenünk, amikor a legjobbunkat mutattuk. Később aztán az erőfeszítéseinknek és a beállt játékosok hozzájárulásának köszönhetően sikerült egyenlíteni.”

Visszavágó

„Fantasztikus lehetőség ez arra, hogy újabb döntőt játszhassunk. Amikor nálad van a labda, jól kell támadnod, amikor nincs nálad, akkor pedig védekezned. Meg fogjuk próbálni ezt tenni, mivel nem lehet mindig nálad a labda. Nem a legjobb Real Madridot láthattuk ma. Reméljük, hogy a visszavágón azt fogjuk. Kemény lesz mivel egy nagyszerű csapat ellen játszunk, a párharc pedig kiegyenlített, de a szurkolók biztosan segíteni fognak nekünk a visszavágón.”

Vini Jr.

„Játszhat csatárként is, mivel remekül megtanult labda nélkül mozogni és a hátsó védősort támadni. Nagyon laza a kapu előtt. Természetesen szükséged van egy olyan játékosra a középpályán, aki úgy meg tud játszani neked egy labdát, ahogy az első gól előtt.”

Kroos

„Számára teljesen normális, hogy az egyik legjobban passzoló játékos. Ő az egyik legjobb középpályás ezekkel a tulajdonságokkal. Szerettük volna jobban járatni a labdát, mivel nehéz volt számukra visszaszerezni azt, ő pedig úgy kezeli a játékszert, mint senki más.”

Brahim és Modrić

„Szerettünk volna a frissítéssel visszajönni a meccsbe. Ez az egyetlen magyarázat az egyébként nagyszerű meccset hozó Kroos cseréjére. Bellingham görcsölt, nem tudott tovább játszani. Vannak erőforrásaim a keretben, ki kell hoznom belőlük a legtöbbet.”

A mérkőzés eleje

„Nincs egy teljesen világos identitásunk. Ma nem akartunk visszaállni, de így kezdtük a meccset. Nagyobb intenzitással is védekezhettünk volna, ahogy tettük 120 percig a City ellen. Aztán megváltozott a lendület.”

Bellingham

„Újra a legjobbját fogja hozni. Volt egy sérülése, amely jelentősen befolyásolta őt. Nem volt a legjobb formájában, de nagyon hamar visszatér, szerdára már 100%-os lesz.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

Ancelotti: Szórakoztató meccs volt

A Villarreal elleni döntetlent követően az olasz mester értékelte a látottakat.  “Szórakoztató meccs volt, nagy sebességgel, intenzitással. Amire…