Rodrygo: Imádom nézni Kroos játékát

Rodrygo
Rodrygo (forrás: realmadrid.com)

Rodrygo, Rüdiger és Tchouaméni nyilatkozata a Bayern elleni 2-2-es BL-elődöntő odavágója után.

Rodrygo:

„Nem akartunk kikapni, a mai mérkőzés pedig tökéletesen alakult. Jól kezdtünk, aztán kaptunk két gólt, végül pedig egyenlítettünk. Számunkra ez egy jó lehetőség a saját stadionunkban. Meglátjuk, hogy mi történik.”

„Ilyenek a BL-meccsek. Hozzászoktunk, mindig ilyenek lesznek. Az olyan pillanatokban, amikor már azt hiszik, hogy véged van, nagyobb veszélyt jelenthetsz, ez történt most is. A mérkőzés bizonyos szakaszában nem voltunk olyan jók, de egyenlítettünk. Ez mindig így megy.”

„Sokat játszottunk a jobb oldalon, mondtam Kroos-nak, hogy balra is játssza ki a labdát. Én mondtam neki, de hé, micsoda passz volt…”

„Mindig elmondjuk Kroos-nak, hogy még évekig játsszon, ne csak egy évig. Nem számít, hogy mennyi idős, mindig meglesz a képessége és a klasszisa. Imádom nézni a játékát, imádok vele játszani. Remélem, hogy folytatja.”

„Azzal, hogy én a bal oldalon, Vini pedig középen játszik, jók vagyunk, mivel mindig váltogatjuk a helyünket. Megszoktuk ezeket a váltásokat, szerintem ez a csapatnak is jó. Remélem, hogy az edző továbbra is alkalmazza ezt, mivel jól megy.”

„Nyílt a párharc, de a saját szurkolóink előtt fogunk játszani, mindent beleadva. Meglátjuk, hogy mi lesz, de már nagyon várjuk a meccset.”

Rüdiger
Rüdiger (forrás: realmadrid.com)

Rüdiger:

„Nagy nyomást gyakorolva kezdték a meccset, kétszer is betaláltak, de életben vagyunk, ez egy jó eredmény számunkra. Minden a visszavágón dől el.”

„A csapat DNS-ében benne van, hogy sosem adjuk fel, mindent megteszünk, hogy a mez ne maradjon fehér. Mindig a végsőkig harcolunk, képesek vagyunk bármelyik pillanatban betalálni.”

„Néhány pillanatban megkönnyítettük a dolgukat, különösen az első félidőben. Ha a futballban nem tudsz nyerni, akkor biztosítanod kell, hogy nem is kapsz ki.”

Tchouaméni
Tchouaméni (forrás: realmadrid.com)

Tchouaméni:

„Meg akartuk nyerni a meccset, de végül döntetlent értünk el. Számomra a legfontosabb az, hogy a visszavágót a Bernabéuban, a saját szurkolóink előtt játszhatjuk. Tudjuk, hogy képesek vagyunk nyerni otthon, most felkészülünk a Cádiz elleni meccsre, majd a visszavágóra.”

„Az első félidő után nem kezdtünk jól a másodikban. Két gólt is kaptunk, ennél jobban kell csinálnunk. De mint mindig, a végsőkig harcoltunk és megszereztük a második gólunkat. Szerintem jó helyzetben vagyunk, otthon játsszuk a visszavágót, megpróbálunk majd nyerni és bejutni a döntőbe.”

„Tudjuk, hogy Kroos és Vini fontos játékosok számunkra, de elképesztő keretünk van, rengeteg játékossal. Tudjuk, hogy ez a világ legjobb csapata.” „Számomra a legfontosabb, hogy segítsem a csapatot. A középpályát preferálom, de ha hátul kell játszanom, akkor mindent beleadok, ahogy mindig. Szerintem jól játszom, ezt kell folytatnom.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

Ancelotti: Szórakoztató meccs volt

A Villarreal elleni döntetlent követően az olasz mester értékelte a látottakat.  “Szórakoztató meccs volt, nagy sebességgel, intenzitással. Amire…