Vini Jr.: Nagyon jól ismerjük egymást Tonival

Vini Jr.
Vini Jr. (forrás: realmadrid.com)

A Bayern elleni 2-2-es BL-elődöntő odavágója után Vini Jr. és Toni Kroos is nyilatkozott.

Vini Jr.:

„Mindig nyerni akarunk, de tudjuk, hogy milyen ez a versenysorozat, a labdát soha nem adhatod el. Mindkét csapat komoly kvalitásokkal bír, ki fogjuk használni a helyzeteinket. Ez soha nem könnyű, de nyugodtnak kell maradnunk és pihennünk kell a következő meccsig. Tudjuk, hogy a szurkolóink mindent bele fognak adni a következő meccsen a Bernabéuban.”

„Az ilyen labdákhoz nagyon fókuszáltnak kell lenned. Kroos mindig megkönnyíti a dolgokat, ő készítette elő a gólomat. Nagyon örülök a csapat védekező munkájának is. Javulnunk kell, de ha így folytatjuk, otthon nyerhetünk.”

„Nagyon sokat edzünk együtt, így jól ismerem Kroost, ő pedig engem. Nagyon örülök, hogy két gólt is szereztem. Most itt az ideje egy újabb varázslatos estének otthon.”

„Ebben a sorozatban fontos, hogy ne kapj ki. Azért vagyunk itt, mert még nem kaptunk ki. Továbbra is nagy dolgokat kell véghez vinnünk, el kell juttatnunk a Real Madridot a megérdemelt helyére, ami a döntő.”

Kroos:

„Szerintem mindkét csapat számára igazságos eredmény született, számunkra ez egy jó eredmény. Voltak jó és gyengébb pillanataink is, de ez teljesen normális egy BL-elődöntőben, ha idegenben játszol. Ha betaláltak volna az első 15 percben, az normálisnak tűnt volna, de pont akkor szereztek gólt, amikor irányítottuk a meccset. De még egyszer megmutattuk az erőnket itt, most pedig készülhetünk a visszavágóra.”

„Vini megérdemli az elismerést, mivel a mozgásával ő mutatta magát a passzom előtt. Remekül csinálta, és mivel jól ismerem őt, tudtam, hogy be fog mozogni a területre. A területet ő nyitotta meg, fontos volt a befutása.”

Toni Kroos
Toni Kroos (forrás: realmadrid.com)

„Az olyan játékosok, mint ő, mindig megadják a passz lehetőségét. Nem csak gyors, hanem okos is, tudja, hogy hogyan és mikor mozogjon. Remekül csinálta, az üres területre mozgás is az egyik erőssége. Nehéz őt megállítani ott.”

„Nagyon különleges meccs lesz a visszavágó. Ez lesz az idény legfontosabb mérkőzése.”

„Szeretnék annyi mindent megnyerni ebben az idényben, amennyit csak lehet. Egyelőre nem gondolok a jövőre.”

„Nem tudom, hogy Vini-e a világ legjobbja. Ez nehéz, hiszen hétről hétre változhat a dolog. Sok nagyszerű játékos van, de biztos vagyok benne, hogy ő közöttük van. De több ilyen játékosunk is van, egy hete mindenki azt mondta, hogy Bellingham az, ma pedig azt, hogy Vini. De ez csak annyit jelent, hogy rengeteg nagyszerű játékosunk van.”

„Már tudjuk, hogy a Madrid sosem adja fel. Ha valaki nézte a mai meccs első 15 percét, kitartottunk, az volt a tervünk, hogy nem engedjük őket lőni vagy helyzetet kialakítani. Vannak dolgok, amelyekben javulni akarunk.”

„Hosszú idő telt már el azóta, hogy itt játszottam, szinte teljesen olyan volt ez a meccs, mint bármely más idegenbeli találkozó a Madriddal.” „Remélem, hogy a hazai pálya előnyt jelent majd a visszavágón. Normális esetben igen, de újra meg kell ezt teremteni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

Ancelotti: Szórakoztató meccs volt

A Villarreal elleni döntetlent követően az olasz mester értékelte a látottakat.  “Szórakoztató meccs volt, nagy sebességgel, intenzitással. Amire…