Brahim: Szeretnénk egy újabb varázslatos estét a Bernabéuban

Brahim
Brahim (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Brahim és Joselu nyilatkozott a Cádiz elleni győzelem után.

Brahim:

„Először is szeretnék gratulálni Thibaut-nak, aki olyan sok kihagyás után újra köztünk van. Remek meccset játszott. Nagyon örülök neki. Egy család vagyunk. Ma egy barát, egy testvér tért vissza a pályára ilyen sok idő után, nagyon örülök neki.”

„Jó mérkőzés volt. Szükségünk volt a győzelemre, hogy közelebb kerüljünk a bajnoki címhez. Nagyon örülök a gólomnak, de mindenekelőtt annak, hogy közelebb kerültünk egy újabb bajnoki trófeához.”

„Ez a Madrid, a Madrid pedig mindig minden trófeát meg akar nyerni. Közel vagyunk egy újabbhoz, szerdán pedig megint egy döntő vár ránk. Harcolni fogunk, mert a Madridnak minden trófeáért harcban kell állnia.”

„Láttam, hogy Modrić megszerzi a labdát, majd azonnal nekem adja, mindent megkönnyít. Az átvételkor láttam, hogy az ellenfél játékosa el akart menni az egyik irányba, én pedig a másikba mentem. Elveszítette az egyensúlyát, én még egyet toltam rajta, majd láttam, hogy a hosszú szabadon van, úgyhogy eltettem a labdát a jobb felsőbe.”

„Csodás, hogy 10 gólom van már az idényben, különösen a csapat miatt és azért, amit elérhetünk együtt az idény során. Ez a legcsodásabb dolog.”

„Nagyon várjuk a Bayern elleni meccset. Tudjuk, hogy milyen varázslatos esték vannak a Bernabéuban, egy újabbat szeretnénk.”

„Büszkévé teszi az embert, ha a szurkolókkal együtt ünnepelhet. Az egész idényben címekért harcoltunk, közel vagyunk egy újabbhoz, most pedig ez a bátorítás és izgatottság nagyon jól jön a következőkre, vagyis a döntőkre nézve.”

Joselu
Joselu (forrás: realmadrid.com)

Joselu:

„Nekünk vannak a világon a legjobb szurkolóink és a miénk a legjobb stadion. Nagyra értékeljük minden szurkoló bíztatását. Mindent beleadunk a pályán, hogy olyan pillanatokat éljünk át, mint a mai. Nagyon közel vagyunk a bajnoki cím megszerzéséhez, meg akarjuk élni ezt a szurkolóinkkal. A mai egy fontos lépés volt, különösen a szerdai mérkőzés előtt.”

„Vannak fiatalok, akik nagyon éhesek a sikerre, és vannak idősebbek, vagy nem olyan idősek, mint én, akik elképesztően izgatottak, hogy itt lehetnek és megélhetik ezeket a napokat. Ezek különleges pillanatok. Az idény végéhez közeledünk, a szurkolók a legjobbat érdemlik. Most fel fogunk töltődni amennyire csak lehet, hogy szerdán egy győzelmet adhassunk nekik.”

„Nem volt szerencsém a kapu előtt néhány meccsen, de a mai gól kárpótolt. Nagyon örülök, hogy továbbra is be tudok találni, segíthetem a csapatot a munkámmal és a góljaimmal. Hosszú ideje készültem erre, nagyon jó idény volt. Reméljük, hogy így tudjuk folytatni.”

„A világ legjobbjaival vagyunk körülvéve, ez a klub különleges, mivel mindig a legjobbak vannak itt. Csodás keretünk van, mindenkit ide értve. Mindenki hozza azt, amit hozzá tud tenni, ez az olyan meccseken, mint a mai, egyértelműen látható. Mindenki készen áll a játékra. Az edző és a stáb nagyszerű munkát végzett a keret kialakításakor. Csak egy apró lépés van hátra, a szerda, amit nagyon várunk.”

„Courtois a világ legjobbja. Nagyon szeretjük, szörnyű idénye volt. Alig vártuk a mai napot, örülünk neki, annak, hogy jó meccset játszott, hogy 90 percig pályán volt azt követően, hogy több mint 8 hónapig volt pályán kívül. Nagyon örülünk mindennek.”

„Jöjjön egy újabb varázslatos este! A szurkolók megérdemlik, mi pedig készen fogunk állni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Bernabéu Stadion
Tovább

Jöhet a bajnoki El Clásico Miamiban?

A FIFA zöld utat adott az elképzelésnek, amely ellen korábban határozottan kiállt. Az Egyesült Államok futballra gyakorolt befolyása…