Vini Jr.: Úgy érezzük, hogy a Bernabéuban bármire képesek vagyunk

Vini Jr.
A mérkőzés legjobbja: Vini Jr. (forrás: realmadrid.com)

A mérkőzés legjobbjának választott Vini Jr. is nyilatkozott a Bayern München elleni győzelem után.

A továbbjutás

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy ezt a mezt viselhetem és ilyen gyakran játszhatok ebben a stadionban. Ez a Real Madrid, soha nem adjuk fel. Mindig hiszünk magunkban, tudjuk, hogy a szurkolóink támogatnak minket. Újra megtörtént, most pedig harcolni fogunk a 15. BEK/BL-címért.”

„Amikor itthon játszunk, úgy érezzük, hogy bármire képesek vagyunk. A családjaink itt vannak, érezzük, hogy együtt van a csapat, ez pedig mindig megadja a pluszt.”

Csapatmunka

„Mindig azt mondom, hogy bármi áron nyerni akarunk. Ha vissza kell állnom és védekeznem kell, hogy segítsem a csapatomat, megteszem. Ugyanez igaz Bellinghamre és Rodrygóra is. Mi vagyunk azok, akiknek meg kell szereznie a gólt, de visszalépünk, hogy bejussunk egy újabb döntőbe, ahogy tettük ezt minden meccsen az ide vezető úton.”

Real Madrid

„Kitüntetett helyzetben vagyok, hogy minden meccsen játszhatok ebben a mezben. Egy álom az, hogy futballozhatok, különösen a Real Madridban. São Gonçalóból jöttem, Brazíliából, a világ másik végéről. Az embereknek nem sokszor adatik meg ott, hogy történelmet írhassanak ezzel a klubbal, miközben itt a családom, a szurkolók pedig ennyire szeretnek… Mindent értük teszek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK