Ancelotti: A célunk, hogy csúcsformában érjünk oda a BL-döntőre

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester szavai a Granada elleni győzelem után.

A mérkőzés

„Jó érzéseink vannak, mivel minden játékos versenyez, harcol, megmutatja a kvalitásait, emellett pedig csapatként játszunk. Courtois és Militão egyre jobban vannak, ez egy jó délután volt. A célunk az, hogy csúcsformában lévő kerettel érkezzünk meg a BL-döntőre, szerintem pedig pontosan ezt fogjuk tenni.”

„A klubhoz visszatérő játékosok közül Brahim meghatározó szerepet vívott ki magának a csapatban, de természetesen nem szabad megfeledkeznünk Joseluról vagy Fran Garcíáról sem, akik szintén fantasztikus munkát végeztek. Mindannyian segítettek abban, hogy a csapat olyan formában legyen, amilyenben most van.”

Kroos és Modrić

„Nagyon örülnek, hogy segíthetnek és hozzájárulhatnak felkészüléshez a döntőre a keret többi tagjával együtt. Maximálisan a döntő megnyerésére koncentrálnak.”

Courtois és Militão minden hátralévő meccsen játszanak?

„Meglátjuk, hogy Militão tud-e minden meccsen játszani, mivel hosszú sérülés után tért vissza, három naponta pedig nem könnyű játszani. Kedden megnézzük, ha pedig regenerálódott, játszani fog. Courtois-nak kellenek a meccsek.”

Arda Güler

„Nagyon fiatal, megmutatja, hogy milyen fantasztikus tehetség. Nagyon hatékony a kapu előtt. Igazi született tehetség, remek munkát végez. Jelenleg nehéz megmondani, hogy mennyire nagyszerű játékos is válhat belőle.”

Számíthatunk hasonló ikonikus képekre, mint az előző bajnoki ünneplés alkalmával?

„Igen, azt hiszem. Hasonló lesz, a napszemüvegek ugyanúgy meglesznek.” (nevet)

Üzenet a Granadának

„A sportban a vereséget is el kell fogadni, ez egy lehetőség arra, hogy a jövőben javulni tudj. A Granada szurkolói nagyon fontosak számukra, mindent meg fognak tenni, a klub és a szurkolók is, hogy visszajussanak az első osztályba, amire nagyon jó esélyük van.”

Mbappé

„Nem aggódom emiatt, hiszen rengeteg dolgunk van most, izgatottan várjuk a szurkolóinkkal való közös ünneplést. Aztán jönnek még más meccsek is. Június elsejéig tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy mire kell koncentrálnunk.”

Nyomás a francia játékosokon az olimpia miatt

„Nem tudom kommentálni a francia elnök szavait. Ehhez nincs jogom.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Real Madrid a LaLiga bajnoka
Tovább

Íme a 2024/2025-ös bajnoki menetrend

Hivatalossá vált a Real Madrid bajnoki menetrendje, már ami a hétvégéket és a hétközi fordulókat, illetve az ellenfeleket…