Brahim: Olyanok vagyunk, mint egy család

Brahim Díaz
Brahim Díaz (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Brahim, Fran és Arda Güler, vagyis mindhárom gólszerző nyilatkozott a Granada elleni győzelem után.

Brahim:

Granada

„Remélem, hogy a Granada visszajut az első osztályba. Tisztelettel játszottunk. Miután ilyen magasságokban voltunk a héten, nem volt könnyű játszani, de a lehető legjobban versenyeztünk, miközben mindenki remekül teljesített.”

A gólok

„Vinícius elmondta, hogy ma fogok lőni egy olyan gólt, mint az első találatom. Elmondta, hogy amikor megindulok előre, megnyílnak, nekem pedig be kell vágnom közéjük. Meglőttem a gólt, amit neki ajánlottam. A második gólom egy nagyszerű akció volt. A csapat csodásan teljesített ma, szeretnénk olyan sok pontot begyűjteni a LaLigában, amennyit csak lehet. Emellett szeretnénk a lehető legjobb formában odaérni a BL-döntőre.”

Könnyű játszani a társakkal

„12 gólt szereztem és kiosztottam 7 gólpasszt. Még mindig van hátra néhány meccs, még többet szeretnék. A csapattársaimmal olyan könnyű játszani, mivel segítenek, hogy gólt szerezhessek. Amikor pedig én készítem elő nekik a találatot, tudják, hogyan fejezzék be az akciót. Mindez a társaimnak köszönhető, de a legfontosabb az, hogy trófeákat nyerjünk. Megnyertük a Spanyol Szuperkupát, a LaLigát, most pedig szeretnénk begyűjteni a Bajnokok Ligáját is.”

Öltözői család

„Mindannyian fontosak vagyunk. Nem csak barátok vagyunk, hanem olyanok vagyunk, mint egy család. Több időt töltök velük, mint otthon, a családommal. Ez egy csodás csapat. Mindenki a Real Madrid, a világ legjobb klubja által elvárt szinten van. Szeretnék köszönetet mondani Modrić-nak a gólpasszért, mert ő abszolút fenomenális, egy igazi mester.”

LaLiga ünneplés

„A legjobb szurkolóink vannak, ott vagyunk az egész világon. Már most libabőrös vagyok, alig várom az ünneplést. Korábban már láttam a TV-ben, a busz által megtett utat, ahogy a szurkolók is ünnepelnek. A legutóbb, amikor itt voltam, COVID volt, úgyhogy nem ünnepelhettünk. Ezúttal kiélvezhetjük.”

Fran García
Fran García (forrás: realmadrid.com)

Fran García:

A mérkőzés

„Ennek a csodás idénynek az egyik kulcsa az volt, hogy úgy folytattuk, ahogy elkezdtük, és ezt szeretnénk fenntartani. Nem szeretnénk változtatni a mentalitásunkon csak azért, mert már megnyertük a LaLigát. Így érkezhetünk jó formában a BL-döntőre. A lehető legjobb felkészülés az, ha harcolunk az összes meccsen.”

Első madridista gól

„Nagyon örülök, eszembe jutott mindenki, aki segített, amikor a dolgok nem a legjobban alakultak. Gondoltam még valakire, aki korábban elhunyt és óriási Real Madrid szurkoló volt. Nagyszerű, hogy neki ajánlhattam a gólomat, remélem, hogy vigyáz ránk fentről.”

Erősség csapatként

„Minden egyes nap azon kell dolgoznunk, hogy a legjobbunkat adjuk a csapatnak. Nincs erre jobb mód, mint az, hogy gólokat szerezzünk, gólokat készítsünk elő. Keményen kell dolgoznunk továbbra is, ez egy csodás csapat, tényleg hajtjuk egymást.”

A Granada sorfala

„Szeretném elmondani, hogy nagyon remélem, hogy a következő idény után visszatérnek oda, ahová tartoznak. Hálásak vagyunk nekik ezért a gesztusért, szeretném azt gondolni, hogy megháláltuk.”

Cibeles

„Nagyon izgalmas. Voltam ott jómagam is néhány évvel ezelőtt ünnepelni. Most a másik oldalon lehetek, úgyhogy nem is találom a szavakat. Ki kell élveznünk, hiszen kiérdemeltük ezt.”

Ancelotti
Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Arda Güler:

A mérkőzés

„A lehető legjobban készültünk fel a meccsre. A Real Madrid mindig próbál nyerni, ma pedig meggyőző eredményt értünk el. Nem ünnepeltünk túl sokat, mivel az ellenfél épp kiesett.”

„Megyünk tovább ugyanúgy, ahogy eddig, megpróbálunk a lehető legjobb formában maradni, úgy folytatjuk az edzéseket is, ahogy eddig.”

Beilleszkedés

„Magabiztos vagyok, úgy érzem, hogy teljesen hozzászoktam a LaLigához és a csapatba is beilleszkedtem. Nagyon hálás vagyok, remélem, hogy a dolgok egyre jobban alakulnak majd.”

Cibeles

„Ez lesz az első alkalom számomra, ahogy több csapattársamnak is. Alig várjuk az ünneplést a szurkolóinkkal, mindenki jöjjön a Cibelesre!”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK