Vini Jr.: A lehető legjobb formában kell megérkeznünk a BL-döntőre

Vini Jr.
Vini Jr. (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Vini Jr., Courtois és Militão nyilatkozott az Alavés legyőzése után.

Vini Jr.:

„Nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével, szükségünk van arra, hogy megfelelő ritmusban legyünk. Egy nagyon fontos mérkőzés vár még ránk, amellyel megkoronázhatjuk az idényt.”

„Mindig nagy örömmel viseljük ezt a mezt és játszunk ezek előtt a szurkolók előtt ebben a stadionban. Gyerekkorom óta erről álmodtam, most pedig megvan a lehetőségünk, hogy ezt a győzelmet elhozzuk azoknak a gyerekeknek, akik szintén erről álmodnak, de nem lehetnek itt. Örömet kell okoznunk a szurkolóinknak, különösen ezeknek a srácoknak, akik előtt még ott áll a jövő.”

„A legjobb formámban vagyok. Most van időnk edzeni, ez pedig megadja azt a nyugalmat, hogy jó munkát végezzünk és a lehető legjobb formában érjünk el a döntőre.”

„Nagyszerűen megértjük egymást Bellinghammel. Mindig azt mondom, hogy nagy rajongója vagyok, mindent megtettem azért, hogy csatlakozzon hozzánk. Ő boldog, mi boldogok vagyunk. Remélhetőleg még több gólt lőhet, hogy ő legyen a gólkirály a ligában.”

„Minden pillanat, amit a játékosok megélhetnek a szurkolókkal és azokkal, akik Valdebebasban ott vannak velünk, nagyon fontos. Ez egy olyan meccs volt, amely az Alavés számára és a mi számunkra is tét nélküli volt, de minden tőlünk telhetőt megtettünk annak érdekében, hogy a szurkolók élvezhessék.”

Courtois
Courtois (forrás: realmadrid.com)

Courtois:

„Nagyszerű mérkőzés volt ez, sok helyzettel és gólokkal. Elégedett vagyok a csapattal, a gólokkal és  a védekezéssel, mivel újabb gól nélküli meccset játszottunk. Továbbra is keményen kell dolgoznunk.”

„Magas szinten teljesítünk. Most készen kell állnunk a döntőre, fizikálisan is, ezért is fontos, hogy már korábban bebiztosítottuk a bajnoki győzelmet. Többet kell pihennünk, be tudjuk osztani a játékperceket, így mindenki formában lehet. Jól kell játszanunk továbbra is, fel kell vennünk a ritmust és nyernünk kell, ez a legjobb módja, hogy formába lendüljünk.”

„Remekül érzem magam. Megértem, hogy vannak, akik kételkednek abban, hogy az ember hogyan tér vissza, de tudtam, hogy erősen fogok visszajönni. Még mindig ugyanaz a Courtois vagyok, ha nem jobb. Keményen fogok dolgozni továbbra is, hogy még jobb legyek. Lehet, hogy kellett egy ilyen meccs, sok lövéssel. A Cádiz ellen volt egy távoli lövés, egy egy az egy elleni helyzet, a Granada elleni meccs pedig inkább a lábmunkáról szólt. Ma sok védés volt, szükségem volt ezekre a közeli, gyors, kapáslövésekre. Nagyon büszke vagyok arra a bal oldali védésre. Most a pályán is megmutatkozik az, amit az edzéseken oly sokáig csináltam, tovább kell dolgoznunk ezen Llopisszal.”

Bajnokok Ligája döntő a Dürer Kertben
Nézzük együtt a BL-döntőt a Dürer Kertben! Kattints a képre, és regisztrálj, hogy biztos ott lehess a többi madridistával!

„A csapatnak most van néhány szabadnapja, de én edzeni fogok. Örülök, hogy játszottam három meccset. A második sérülésem után nem tudtam, hogy fogok-e játszani. Úgy volt, hogy a mai meccsen térhetek majd vissza. De végül már a Cádiz ellen játszhattam, aminek nagyon örülök, így két meccset is kiélvezhettem a Bernabéuban. Boldog ember vagyok, keményen kell dolgoznom, hogy a legjobbamat tudjam nyújtani.”

„Vini és Bellingham a világ legjobbjai. Madridistaként nagyon örülök, hogy a csapatomban játszanak. Két teljesen más játékos, de rengeteget adnak a csapatnak. Bellingham a betöréseivel a tizenhatoson belülre, Vini pedig ahogy problémákat okoz a védőknek, mivel két vagy három embert is lefoglal, ezzel mindig szabadon hagyva valakit a tizenhatosnál. Mindkettőjüknek nagyon örülök. Bellingham remekül beilleszkedett, nagyszerű éve volt. Mindannyian ismerjük Vini Jr. történetét, csodás tehetség, aki még nem érte el a legjobbját. Még mindkettőjüknek rengeteg ideje van, nagyon fiatalok.”

„Nagyon örülünk, hogy megoszthatjuk az örömünket a madridistákkal. A Cibelesen, ma a stadionban. De ez még folytatódik. Nehéz döntő vár ránk egy nagyon kemény ellenfél ellen. Remek meccseket játszottak a PSG és az Atléti ellen, ahogy a csoportkörben is. Erős csapat, amely jól védekezik és sok gólt szerez. Remélem, hogy nyerünk, de tisztelnünk kell az ellenfelet. A legjobb formánkban kell lennünk a Wembley-ben ahhoz, hogy megnyerjük a BL-t.”

Militao
Militao (forrás: realmadrid.com)

Militão:

„Elégedett vagyok azzal, amit csinálok, a bizalommal, amit mindenkitől kapok, jól érzem magam. A térdemre kapott ütés semmiség.”

„A csapattársaim, a fizioterapeuták és a nekem perceket adó edző segítségével fel tudtam készülni az edzéseken és otthon is. És mentálisan is, hiszen nem könnyű nyolc hónapig távol lenni. Folyamatosan térek vissza.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK