BL-döntő a Dürer Kertben

Bajnokok Ligája döntő a Dürer Kertben
Fogynak a helyek a szombati BL-döntőre. Regisztrálj, hogy biztos ott lehess a többi madridistával!

Amióta létezik a Real Madrid Magyar Szurkolói egyesület, nem volt olyan alkalom, hogy a penamadridista.hu ne szervezett volna nagylétszámú BL-döntős madridista meccsnézést. Ezúttal sem lesz ez másképp, 2024-ben irány a Dürer Kert!

A Real Madrid a Borussia Dortmunddal találkozik a Bajnokok Ligája 2023/2024-es kiírásának fináléjában. A találkozóra Londonban, a Wembley Stadionban kerül sor 2024. június 1-jén, szombaton este 21:00-kor.

Azonban azoknak a szurkolótársaknak sem kell elkeseredniük, akik nem tudnak eljutni a döntőre, hogy élőben kövessék az eseményeket, vagy nem Madridban, a Bernabéu lelátóján, esetleg egy helyi bárban izgulják végig a döntő perceit. Hiszen Budapesten ismét madridista BL-döntős meccsnézés szerveződik a penamadridista.hu jóvoltából.

Az eseménynek ezúttal a Dürer Kert ad otthont, amely jó elhelyezkedésének és remek adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas lesz arra, hogy nagyszerű élménnyel gazdagodhassanak a magyar (vagy épp Magyarországon tartózkodó külföldi) madridisták ezen a kora nyári estén.

A remek hangulatról szokás szerint programokkal, madridista dekorációval, kvízjátékkal, a MadridStore és a SugárMozi jóvoltából nyereményekkel igyekszünk gondoskodni, sőt, a MadridStore kínálatából még a helyszínen is tudtok csemegézni, a találkozót két 18nm-es kivetítőn is követhetitek majd, a Dürer Kert és partnerei pedig biztosítják, hogy senki ne maradjon szomjas és éhes.

A Dürer Kert óriási, de nem végtelen a befogadóképessége, így ez az eseményünk is regisztrációhoz kötött. Fontos, hogy csak annak a belépését tudjuk biztosítani, aki az előzetes regisztrációt elvégezte.

Az este kapcsán minden további információt a BL-döntőről szóló Facebook eseményben találtok, amelyet ide kattintva érhettek el.

A regisztrációt pedig az ezen a linken elérhető formon tudjátok megtenni. Fontos, hogy ha többen jöttök, mindenkit külön be kell regisztrálni. Kérjük, hogy mind az esemény, mind a form teljes szövegét olvassátok el a regisztráció előtt, mert rengeteg hasznos információt találtok ezekben.

Mindenkit szeretettel várunk tehát június 1-jén, szombaton 18:00-tól a Dürer Kertben! Regisztráljatok, gyertek, szurkoljunk és remélhetőleg ünnepeljünk együtt!

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK