Marcelino: Magamat hibáztatom az első félidő miatt

Marcelino
Marcelino (forrás: youtube screenshot, LaLiga)

A Villarreal mestere csapata Real Madrid elleni 4-4-es bajnokija után.

Első és második félidő közötti különbség

„Nem hiszek az utópiákban, ha pedig a Real Madrid négy gólt lő, akkor szinte lehetetlen nyerni ellenük. Négyet rámoltak be az első félidőben, ahol nagyon alacsony intenzitással játszottunk, amikor pedig ezt teszed ez ellen a csapat ellen, akkor pontosan ez történhet veled. Eléggé csalódott vagyok az első félidő miatt. A másodikban aztán magunkhoz tértünk egy nem evilági Alexander Sørloth és egy olyan csapat segítségével, amely rengeteget dolgozott a labdák visszaszerzéséért. Végül együtt sikerült egyenlítenünk.”

„Ma csak nekünk volt tétje a mérkőzésnek, a Real Madrid már bajnok, előttük van a BL-döntő. Magamat hibáztatom az első félidő miatt.”

Nagyszerű fejlődés január óta

„A csapat remek munkát végzett január óta, ezt mutatják az eredmények és a játékunk. Ma ezt a szintet hoztuk a második félidőben, de hogy mit csináltunk az első félidőben az utolsó hazai meccsünkön azok után, hogy mennyit dolgoztunk a játékunkon, nem értem. Valami rosszul működött, hogy ezt csináltuk a saját stadionunkban telt ház előtt a Real Madrid ellen. Úgy tűnik, hogy a sors akarta így, úgyhogy nehéz ezt a meccset befogadnom.”

Túl sok bekapott gól

„Ez rekordnak számít a Villarreal esetében a bekapott gólok számát tekintve az első osztályban. Ha 64 gólt kapunk, akkor nagyon nehéz eljutni Európába. Ha jövőre szeretnénk ezt elérni, akkor 20 góllal kevesebbet engedhetünk az ellenfeleinknek.”

Forrás: villarrealcf.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Real Madrid a LaLiga bajnoka
Tovább

Íme a 2024/2025-ös bajnoki menetrend

Hivatalossá vált a Real Madrid bajnoki menetrendje, már ami a hétvégéket és a hétközi fordulókat, illetve az ellenfeleket…