Toni Kroos bejelentése: A német játékos visszavonul

Toni Kroos
Toni Kroos (forrás: realmadrid.com)

A német játékos bejelentette, hogy a BL-döntő lesz az utolsó mérkőzése aktív labdarúgóként a klubfutballban, az Európa-bajnokság után pedig végleg szögre akasztja a stoplist. Íme Toni közleménye.

2014. július 17. A bemutatásom napja a Real Madridnál. A nap, amely megváltoztatta az életemet. Az életemet, mint labdarúgó, de különösen mint ember. Ez egy új korszak kezdete volt számomra a világ legnagyobb klubjában.

10 év után, ennek az idénynek a végén ez a korszak lezárul. Soha nem fogom elfelejteni ezt a szemtelenül sikeres időszakot!

Szeretnék óriási köszönetet mondani mindenkinek, aki tárt karokkal fogadott és bízott bennem. De különösen szeretnék köszönetet mondani nektek, drága madridisták, a szeretetetekért, amelyet az első naptól az utolsóig érezhettem.

Ez a döntés azt is jelenti egyben, hogy az Európa-bajnokság után aktív labdarúgó karrierem véget ér.

Ahogy mindig mondtam, a Real Madrid az utolsó klubom. Nagyon büszke és boldog vagyok, hogy megtaláltam a döntésemmel a megfelelő pillanatot, amelyet én választhattam meg. A célom mindig az volt, hogy a csúcson hagyjam abba a karrieremet.

Mostantól csak egy gondolat vezérel: A por la 15!!! Hala Madrid y nada más!

Toni Kroos

Forrás: Instagram
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK