Ancelotti: Szerencsések vagyunk, hogy 10 évig láthattuk Kroos-t játszani

Ancelotti
Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester a Betis elleni döntetlen után.

Kroos

„A Bernabéu megadta Kroos-nak azt a búcsút, amit megérdemel. Nagyszerű este volt, neki és mindenki másnak is nagyon megható, most pedig van még egy hetünk, hogy megbecsüljük őt. Az egyik legnagyobb, egy nagyszerű középpályás, elképesztő kvalitásokkal, nagyon alacsony egóval, rendkívül szerény, aki mindig a csapatáért játszott és önzetlen volt. Szerencsések voltunk, hogy 10 éven át kiélvezhettük a játékát.”

„Nagyon nehéz Kroos-nál jobban csinálni. Nagyon komoly döntést hozott, mivel senki más el sem tudta volna képzelni ezt. Megmutatta a karakterét, és ahogy távozik, egy nagyszerű futball személyiséggé teszi őt. A labdarúgás egy nagyszerű játékosnak örülhetett.”

Kroos pótlása

„Szervezeti szintjen a játékosoknak, akik itt lesznek, nagyobb felelősséget kell vállalniuk. Technikai szinten pedig meglátjuk. Talán vertikálisabb játékra számíthatunk majd a játékosokkal, akik energikusabbak, de a játékuk tempója lassabb.”

Bellingham pótolja majd Kroos-t?

„Számunkra Bellingham jobb, ha a kapuhoz közelebb van. Nincs még egy olyan játékos, olyan tulajdonságokkal bíró játékos a piacon mint Kroos. Valahogy máshogy, de pótolnunk kell őt. Vannak komoly kvalitásokkal bíró középpályásaink, a játékunkat az ő tulajdonságaikhoz kell alakítanunk.”

Nacho és Modrić

„Várjuk a döntésüket, amelyet nekik kell meghozniuk. Egy mérkőzés van még hátra, szombat után minden egyértelműbb lesz.”

Bajnokok Ligája döntő a Dürer Kertben
Nézzük együtt a BL-döntőt a Dürer Kertben! Regisztrálj, hogy biztos ott lehess a többi madridistával!
Nacho és Modrić kikérte a véleményét?

„Nem, mivel nem a gyerekeim. Nagyon jól tudják, hogy mit fognak tenni, mi pedig maximálisan tiszteletben tartjuk a döntésüket. De ez most sem nekik, sem nekünk nem igazán téma.”

Milyen csapat lép pályára a Wembley-ben?

„Van egy hetem gondolkodni ezen, van néhány kétséges pont, de péntekig ki fogjuk élvezni a pillanatot és a döntőt. A felkészülést is élveznünk kell, most pedig teljes gázzal megyünk előre annak érdekében, hogy nyerni tudjunk szombaton.”

BL-döntő kezdője körüli vita

„Szeretem, hogy ezek mindig feljönnek, szombatig maradnak is, amit imádok.”

Babonás?

„Az vagyok, de tudom, hogy nem jelent jót ezt kimondani. Az, ha valaki nem babonás, szerencsétlenséget hoz, úgyhogy igen, babonás vagyok.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Real Madrid a LaLiga bajnoka
Tovább

Íme a 2024/2025-ös bajnoki menetrend

Hivatalossá vált a Real Madrid bajnoki menetrendje, már ami a hétvégéket és a hétközi fordulókat, illetve az ellenfeleket…