Toni Kroos: Köszönöm!

Toni Kroos
Toni Kroos (forrás: realmadrid.com)

A német játékos a Betis elleni mérkőzés lefújása után.

Búcsú

„Nem könnyű most megszólalni, csak annyit mondhatok, hogy köszönöm. Köszönöm az egész madridizmusnak, a klubnak, a csapattársaimnak, a stadionnal, ahol mindig itthon éreztem magam. Nem is kérhetnék többet. 10 felejthetetlen év volt.”

„Más érzéssel érkezel meg, amikor tudod, hogy ez lesz az utolsó meccsed. De azt mondtam magamnak, hogy jól akarom érezni magam, és ez is történt 85 percig, ahogy mindig, amikor itt játszottam. Ez annyira különleges. A következő években fogom majd igazán felfogni, amikor nekem ez már nem adatik meg.”

Család

„Egészen addig erős voltam, amíg meg nem láttam a gyerekeimet.”

Elköszönés a társaktól

„Ez egy különleges csapat, mindig mondtam, hogy egy jó társaság. Mindenki megadta a tiszteletet. Ez nem csak egy csapat jó játékos, egyben jó emberek is. Mindig nagyon jól éreztem magam ebben a csapatban.”

Előre a 15.-ért!

„Szerettem volna már a mai mérkőzés előtt hivatalossá tenni a döntésemet, így holnap már el is felejthetjük a dolgot. A legjobb mód a távozásra egy BL-győzelem lenne.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Real Madrid a LaLiga bajnoka
Tovább

Íme a 2024/2025-ös bajnoki menetrend

Hivatalossá vált a Real Madrid bajnoki menetrendje, már ami a hétvégéket és a hétközi fordulókat, illetve az ellenfeleket…