Modrić: Nagyon tiszteljük az ellenfelünket

Luka Modrić
Luka Modrić (forrás: realmadrid.com)

A horvát középpályás nyilatkozata a Borussia Dortmund elleni BL-döntő előtt.

A döntő

„Nagyon örülünk, hogy itt lehetünk, nagyon magabiztosak és nyugodtak vagyunk az idény legfontosabb mérkőzése előtt. Reméljük, hogy jól teljesítünk majd, ahogy az egész idényben tettük.”

Gento rekordjának egalizálása

„Elképzelhetetlen volt, hogy valaha is elérhetünk ehhez a pillanathoz, de itt vagyunk, boldogan, kiélvezve a pillanatot. Reméljük, hogy csapatként meg tudjuk tenni ezt a lépést és néhányan megnyerhetjük a hatodik címünket, ami elképesztő lenne.”

Esélyesek

„Mindenki úgy látja, hogy mi vagyunk azok, de mi nem így gondolkodunk. A mérkőzés kimenetele teljesen kérdéses, egy nagy csapat ellen játszunk, amelynek remek idénye volt a BL-ben. Nagyon tiszteljük őket, ezért is koncentrálunk maximálisan és ezért is vagyunk ilyen izgatottak. Remekül dolgoztunk az edzéseken, remélem, hogy ez majd a pályán is megmutatkozik.”

A mérkőzés alakulása

„Szeretnénk előnybe kerülni, ha erre lehetőség van, de már sokszor megmutattuk az évek során és ebben az idényben is, hogy ha a dolgok nem alakulnak jól, akkor is az utolsó pillanatig harcolunk. Mindig megtaláljuk a módját, hogy megfordítsuk a meccset. Ebben a szellemben kell folytatnunk, elkötelezettnek kell lennünk és harcolnunk kell, de inkább lennénk mi előnyben.”

London

„Mindig jó itt játszani, mivel ez egy csodálatos, történelmi stadion. Alig várom a meccset.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK