Florentino Pérez: Ez egy igazi szerelmi történet

Florentino Pérez
Florentino Pérez (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid elnökének szavai a klub 15. BL-győzelme után.

A döntő

„Ez egy csodálatos este volt, mivel ezt a versenysorozatot kedveljük a legjobban. Santiago Bernabéu alapította, ez tett minket globális tényezővé. Minden alkalom, amikor megnyerjük, elégedettséggel tölti el a játékosokat, az elnököt és a szurkolókat az egész világon.”

„A Borussia egy nagyszerű csapat, jó barátok vagyunk az elnökükkel, aki eladta nekünk Bellinghamet. Az elején nehéz volt a mérkőzés, az első félidőben nem játszottunk túl jól. Aztán a második félidőben belerázódtunk a meccsbe, de mindannyian tudtuk, hogy nyerni fogunk, és már csak idő kérdése volt, hogy megszerezzük a gólokat.”

A BL fontossága

„Két évvel ezelőtt ugyanez történt, mindig minden kupáért harcban állunk. Néha nyerünk, néha nem. A BL egy különleges motiváló faktor, mivel túlmutat a nemzeti szinten, továbbá madridisták milliói követik világszerte.”

Munka

„Folytatjuk a kemény munkát, azért dolgozunk, hogy a szurkolóink jövőre ismét ünnepelhessenek. Nem könnyű elérni azt, amit nekünk sikerült. A Real Madrid és a BL különleges viszonya mindenki számára plusz motivációt jelent. Nem könnyű elérni, amit elértünk, de számunkra mégis könnyebb, mint másoknak.”

„Ez egy igazi szerelmi történet a Real Madrid és a legrangosabb európai kupasorozat között. Néhány ember távozik, néhányan jönnek, de ez a sorozat eléggé a miénk. Mindenki keményen dolgozik, boldogok vagyunk.”

Kroos

„Felajánlottuk neki a szerződéshosszabbítást, de eldöntötte, hogy a csúcson szeretné abbahagyni. Tudod, hogy milyenek a németek, nagyon nehéz elérni, hogy meggondolják magukat. Megtette, amit szeretett volna, legendás játékosként távozik, mindig úgy fogunk emlékezni rá, mint a világ egyik legjobb középpályása.”

Nacho

„Nem tudom, hogy mit tesz, de az biztos, hogy az rendben lesz. Most itt az ünneplés ideje.”

Versengés

„Ez a klub történelmének része, ez az, amit tenni akarunk. Ez egy olyan család, amely a győzelmekhez szokott, és minden alkalommal, ha megnyerünk egy trófeát, az a kiinduló pont a következőért való kemény munka megkezdéséhez.”

Ancelotti

„Azt mondta nekem, hogy megint megcsináltuk. Három BL-t nyert velünk, két másikat pedig egy másik klubbal. Ez az ő sorozata is.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK