Épp Madridban jársz és szeretnél egy Mbappé mezt? Még kicsit várnod kell.

Real Madrid Shop
Real Madrid Shop (forrás: realmadrid.com)

Miért nincs még 9-es mez a hivatalos shopban? Most eláruljuk.

  “Hello, szeretnék egy új Real Madrid hazai mezt Mbappé nevével és a 9-es számmal a hátán.”

    “Elnézést, sajnos még nem tudunk mezeket árusítani Mbappé nevével.”

     Ez a kitalált beszélgetés biztosan meglehetősen gyakori a napokban a Real Madrid boltjaiban, amióta a spanyol óriás hétfőn bejelentette, hogy öt éves szerződést kötött Kylian Mbappéval, aki még a nyáron csatlakozik az együtteshez.

     Az elmúlt napok meglehetősen sűrűre sikerültek a blancók háza tájén. Szombaton BL-győzelem a Wembley-ben, vasárnap ünneplés Madridban, egy hatalmas bulival a végén a Bernabéuban, héftőn Mbappé átigazolásának bejelentése, kedden pedig az új mez megjelenése. Utóbbi kapcsán azonban a szurkolóknak türelmesnek kell lenniük, ha Mbappé nevével ellátott szerelésre vágynak.

     Július 1., a bűvös dátum

     Annak ellenére, hogy Mbappé leigazolását már hétfőn bejelentette a Real Madrid, a támadó június 30-ig a PSG regisztrált játékosa, hiszen ekkor jár le hivatalosan a szerződése a francia klubbal. A Real Madrid emiatt furcsa helyzetbe került, hiszen a jogszabályok értelmében ebben az átmeneti időszakban semmilyen Mbappé nevével ellátott hivatalos terméket nem árulhat, így legkorábban július 1-jén jelenhetnek meg a boltokban a hivatalos Mbappé-mezek, amikor a játékos már hivatalosan is a Real Madrid játékosává válik.

     Minden arra mutat, hogy Mbappé a 9-es mezt viseli majd új klubjában, amelyet Karim Benzema óta nem viselt senki, majd a hírek szerint Luka Modrić várhatóan következő idény végén bekövetkező távozása után áttér a 10-es szerelésre.

     A Real Madrid komoly pénzekre számíthat a francia játékos nevével ellátott mezek értékesítéséből, hiszen Mbappé az egyik legpiacképesebb név jelenleg a futballvilágban a maga 117 milliós Instagram követőjével és 14 millió X követőjével. A 25 éves játékost nemrég 2023 100 legbefolyásosabb személyisége közé választotta a Time magazin.

     Forrás: AS
     Szólj hozzá te is!

     Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

     TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
     Fayza Lamari
     Tovább

     Ki is az a Fayza Lamari?

     A Real Madrid a minap bejelentette Kylian Mbappé szerződtetését, azóta lényegében elárasztotta a téma a sportsajtót. Az átigazolásban…