Courtois: Nem mondtam olyat, hogy a Realt kell kihirdetni bajnoknak

Hétfő délután Thibaut Courtois is visszatért Valdebebasba és tisztázta, hogy egy szóval sem említette azt korábban, hogy a királyi gárdát kellene kihirdetni a 2019-2020-as idény győztesének.

A LaLigánál reménykednek abban, hogy a koronavírus miatt leállított bajnokság hamarosan folytatódhat, noha az újrakezdésnek még nincs konkrét időpontja.

Courtois nem kis felbolydulást okozott legutóbbi kijelentésével, miszerint nem lenne jogos, ha a bajnokság törlésével a Barcelonának ítélnék oda a győztesnek járó serleget függetlenül attól, hogy jelenleg ők állnak az első helyen.

„Nem mondtam olyat, hogy a Real Madridot kellene kihirdetni győztesnek” – nyilatkozta a belga hálóőr a Televisión Españolának. „Ha a bajnokságot törlik, jobb helyzetben vagyunk, a Betis elleni vereségünk ellenére is.”

„Ha lejátsszuk a hátralévő 11 mérkőzésünket, akkor biztos vagyok abban, hogy a csapatom képes megnyerni a ligát.”

A habfehér együttes tagjai hétfőn edzettek ismét együtt Valdebebasban, betartva a spanyol kormány által előírt rendelkezéseket, Courtois pedig arról is beszélt, hogy hogyan is zajlott a munka.

„Kesztyűt és maszkot kell viselnünk, és két méter távolságot kell tartanunk egymástól” – mondta. „Egyéni képzés volt és mindent fertőtlenítenünk kellett. Furcsa volt, nem ezt szoktuk meg, de érezni a füvet a lábad alatt, valamint ismét edzeni mindennél jobb érzés.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK