Casemiro: Az utolsó pillanatig küzdöttünk, ezen az úton kell folytatnunk

2-2-es döntetlennel folytatta szereplését a Bajnokok Ligájában a Real Madrid. A királyi gárda a Mönchengladbach vendégeként szerezte meg első pontját a sorozatban. A találkozó után Casemiro és Courtois válaszolt az újságírók kérdéseire.

Casemiro

A mérkőzés
„Jól irányítottuk a mérkőzést, két helyzetük volt, amiből gólt is rúgtak, de szerintem jól játszottunk. A végsőkig küzdöttünk és ezt az utat kell követnünk. Az ellenfelünk is remekül játszott, ez a Bajnokok Ligája és tudjuk, hogy minden találkozó nehéz.”

„Mindig csapatként tekintek magunkra. Ha a labdarúgásról beszélünk, a csapatra kell gondolnunk, nem az egyénekre. Tudtommal egyedül így lehet játszani. Keményen dolgoztunk, az utolsó pillanatig harcoltunk, ezt pedig remekül csináltuk, a végsőkig küzdöttünk az eredményért.”

Továbbjutás
„Ez a címer megkövetel valamit az embertől. Tudjuk, hogy a tabellán nem állunk előkelő helyen, de ez fontos. Mindannyian nagyon keményen dolgoztunk és rengeteg erőfeszítést tettünk a győzelem érdekében. Fejlődnünk kell, dolgozunk kell még ezen.”

>>>Zidane meccs utáni nyilatkozatát itt tudod elolvasni<<<

Courtois

A mérkőzés
„Nagyon jól játszottunk, nálunk volt a labda és rengeteg helyzetet alakítottunk ki, csak gólt nem tudtunk szerezni. Az első góljuk előtt a középpályán veszítettünk labdát és nagyon gyorsan támadásba lendültek, ez a legnagyobb erősségük; a második találat is ilyen volt. Ez szégyen, mert nagyon jók voltunk. A küzdeni akarásunk és a szellemiségünk fantasztikus volt, emiatt szereztünk ma pontot.”

Menetrend
„Most a 94. percig arra koncentráltunk, hogy gólt szerezzünk és ne veszítsük el a hitünket, mert ez a futball lényege. Mindig hinned kell magadban, az utolsó pillanatig. Az előttünk álló napokban pihennünk kell, mert utána a Huesca érkezik hozzánk és győznünk kell. Aztán egy kulcsfontosságú találkozó következik az Inter ellen. Nem állunk meg, folytatnunk kell tovább.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Vini Jr. és Bellingham
Tovább

A Bayern München elleni kezdőcsapat

Nincs nagy meglepetés, Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzésén. Kezdőcsapat 13. Lunin17.…