Zidane: Újabb nehéz mérkőzésre számítunk

A francia tréner a holnapi mérkőzésről és saját elképzeléseiről beszélt, de szóba került néhány játékos is.

A mérkőzés: "Nem lepnek meg a Celta Vigo remek eredményei. Az összes hazai mérkőzésüket megnyerték. Nagyszerű csapatuk van és jó futballt játszanak. Ismét nehéz meccsre számítunk, de ez egy két mérkőzéses párharc, így a holnapi eredmény nem végleges. Nagyon sok találkozó vár ránk, lényegében három naponta kell újra és újra bizonyítanunk. Ebből a menetelésből minden játékosnak ki kell vennie a részét. Már sokszor elmondtam, hogy mindenkire szükségem van. Csak ezen az úton járva lehetséges a végső győzelem."

Navas: "Keylor jól dolgozik. Elégedett vagyok vele és nem tervezek változtatást. Természetesen törekszem arra, hogy többet kérjek a játékosaimtól, de ő már letette a névjegyét itt. Részese volt a veretetlenségi szériánknak. Kiko és Rubén is nagyon jó munkát végez."

Új kapus: "Ezek csak pletykák. Bármi is történik a közeljövőben, én a jelenre szeretnék fókuszálni. Mindhárom kapus fontos számomra."

Sérültek: "Pepe, Bale és Coentrão nem lesz velünk holnap. Lépésről lépésre halad a felépülésük, ez a legjobb út a gyógyuláshoz."

A Celta Vigo elleni 19 fős keret

Vereség: "Az elképzeléseim nem változtak. Huszonnégy játékos alkotja a csapatot, én pedig a jövőben is meg fogom védeni őket. Csak együtt lehetséges a siker. Az emberek azt mondanak Benzema hibájáról, amit akarnak. Néhány percre elveszítettük a kontrollt, ennek köszönhető a vereség. Egyetlen játékos sem képes töretlenül koncentrálni a teljes mérkőzés ideje alatt. A hármas sípszóig bármi megtörténhet."

"Nem ez volt az első alkalom, hogy komoly taktikai változtatásokat alkalmaztam. Már korábban is játszottunk ebben a felállásban. Amikor háromszor találkozol egy csapattal rövid idő alatt, akkor változtatnod kell néhány dolgon, különben könnyedén kiismernek. Törekedned kell a meglepetés erejére. Elveszítettünk egy mérkőzést, de most az a legfontosabb, hogy megtaláljuk az okokat és elkerüljük ezt a jövőben. Kielemztük a történteket, most újra fel kell vennünk a ritmust."

Cristiano: "Bent van a keretben, de csak holnap derül ki, hogy játszani fog-e. Nem mindig könnyű dönteni a pihentetés kérdéséről."

Marcelo és Roberto Carlos: "Nem szeretem az összehasonlításokat. Mindketten nyomot hagytak a Real Madrid történelmében. Marcelo már tíz éve szolgálja a csapatot, igazi példaképpé vált az öltözőben. Élvezi a futballt, én pedig élvezem a játékát."

Sevillai rigmusok: "Nagyon sajnálom a történteket. A játékosok édesanyjainak semmi közük ahhoz, ami a pályán történik. Bízom abban, hogy egyszer megértik ezt az emberek."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…