Keylor: Be akarom bizonyítani, miért védhetem a Real Madrid kapuját

Keylor Navas az idei szezonban a Real Madrid legbiztosabb pontja, a Sevilla ellen ismét büntetőt hárított és rendkívül fontos feladat vár rá a Barcelona elleni rangadón. Addig még hátravan egy válogatott szünet, ezért a Costa Rica-i hálóőr is elutazott hazája összetartására. Az AS munkatársa a repülőtéren interjúvolta meg Navast.

A tegnapi eredmények ismeretében, hogyan látod a bajnokságot?
A bajnokság továbbra is bonyolult, de a végsőkig kell harcolnunk. Nem keresünk kifogásokat, meg kell mutatnunk, hogy a nagy meccseket is képesek vagyunk megnyerni.

A Barcelona a klasszikus esélyese?
Mindkét csapat jó formában érkezik az összecsapásra, mindkét csapat győzni akar. Nekünk csak magunkra kell koncentrálnunk, hogy jól csináljuk a dolgainkat. Tovább kell fejlődnünk, mert nehéz mérkőzések jönnek a Bajnokok Ligájában. A Clásico segíthet minket abban, hogy magabiztosabban vághassunk neki a szezon hátralevő részének.

Mostanság láthatjuk a legjobb Keylor Navast?
Jól érzem magam, nyugodt vagyok. Boldog vagyok az edzői stáb belém vetett bizalma miatt. Keményen dolgozom, mert be akarom bizonyítani, megérdemlem, hogy a Real Madridban védhetek.

Wolfsburg?
Nem lesz könnyű, hiszen a Bajnokok Ligája ezen szakaszában a legjobb csapatok maradnak. Senkit sem becsülhetsz le, minden csapat okkal jut el idáig.

Felébresztette a csapatot a Las Palmas?
Tudjuk, hogy nem játszottunk jól. Senkinek sem kell ezt közölnie velünk.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…