Egytől egyig: Carlo Ancelotti véleménye

Carlo Ancelotti a Sina Sports kérésére összehasonlította és értékelte szemtől szemben a két csapat kezdőjátékosait.

Claido Bravo vs. Keylor Navas: „Döntetlen. Mindketten nagyon jók ebben az idényben, igaz, Navas talán sokkal fontosabb a csapata számára, mint Bravo.”

Dani Alves vs. Dani Carvajal: „Döntetlen. Mindketten nagyon jók támadásban, de óvatosnak kell lenni a terület miatt, amit maguk mögött hagynak, amikor felmennek, ez különösen igaz Alvesre.”

Piqué vs. Pepe: „Piqué. A spanyol teljesítménye kiváló ebben az idényben, mindig koncentrált, jó döntéseket hoz. Pepe gyorsasága és tehetsége azonban szintén fontos tényező.”

Mascherano vs. Sergio Ramos: „Sergio Ramos. Mascherano tudja, hogyan kell játszania egy középhátvédnek, úgy is, hogy a karrierje kezdetén nem itt szerepelt. Ramos a szíve és a lelke a Real Madridnak, aki mindig döntő szerepet játszik ezeken a mérkőzéseken.”

Jordi Alba vs. Marcelo: „Marcelo. Hasonló a szerepük a csapatukban, nagyszerű a támadó képességük. Marcelo azonban sokkal fontosabb a Real Madrid számára.”

Busquets vs. Casemiro: „Busquets. Ő jelenleg a világ egyik legjobb középpályása, nagyon nagy taktikai tudatossággal bír. Casemiro nem annyira meghatározó, de nagyon sokat javult az elmúlt időben.”

Rakitic vs. Kroos: „Rakitic. Hihetetlen formának örvend a horvát, mentálisan és fizikálisan is óriási szerepe van a  Barcelona játékában. Kroos szintén nagyon fontos játékos, de jelenleg nincs Rakitic szintjén.”

Iniesta vs. Modric: „Döntetlen. Mindketten a világ legjobb középpályásai közé tartoznak. Nagyon jól irányítják a mérkőzéseket és mindketten jobbá teszik a társaikat.”

Neymar vs. Bale: „Neymar. Látványos fejlődésen ment át. Bale is meghatározó játékos, de nagyon sok mérkőzést hagyott ki sérülés miatt. Jelenleg Neymar jobb.”

Suárez vs. Benzema: „Döntetlen. Különböző játékosok. Suárez egy csatár, egy született góllövő, mobilitásának köszönhetően sokszor tud veszélyt kelteni. Benzema is jól játszik, de szerezhetne több gólt. Nehéz választás.”

Messi vs. Ronaldo: „Döntetlen. Mit mondhatnék? A világ két legjobb játékosa, mindketten nagyon jó formában vannak.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…