Marcelo: Casemiro a világ egyik legjobb középpályása

A klub intézményi kapcsolatfelelőse és a mérkőzés főszereplői is mikrofon elé álltak az Athletic Bilbao feletti sikert követően.

Casemiro
A találkozó:
„Nagyszerű mérkőzést játszottunk egy kemény ellenféllel szemben. Fontos, hogy értékeljük a fejlődés jeleit. Napról napra jobbá válunk, és fáradhatatlanul dolgozunk a céljaink eléréséért. Arra kérem a szurkolókat, hogy továbbra is higgyenek bennünk.”

Gól: „Tudom, hogy az én csapaton belüli feladatom nem a gólszerzés, de örülök, hogy ezúttal közvetlenebbül járulhattam hozzá a csapat sikereihez. A játékosaink hihetetlenül magas szintet képviselnek, de ez kemény munka nélkül semmit sem ér. Szeretnénk ezen az úton folytatni.”

BBC: „Az ő feladatuk nem a védekezés, de ma a játék defenzív oldalához is sokat tettek hozzá. Ha ők vannak pályán, akkor hatalmas támadópotenciál lakozik a csapatban.”

Eltiltás: „Nem szerettem volna kimaradni a következő mérkőzésből, mert a Real Madridnál minden kínálkozó lehetőséget meg kell ragadnod a bizonyítás érdekében, de ez most így alakult.”

Dani Carvajal
Értékelés:
„Még sok van hátra, de a mai egy nagyon fontos győzelem. Kemény és kétarcú mérkőzésen vagyunk túl. Három ponttal több, egy meccsel kevesebb. Úgy gondolom, hogy nagyszerűen tartottuk nyomás alatt az ellenfelet, különösen a kritikus periódusokban. Voltak jobb és rosszabb időszakaink is, de Casemiro gólja eldöntötte a három pont sorsát.”

Keylor: „Rengeteg pontot köszönhetünk neki, beleértve a mai mérkőzést is. Voltak hibái, de kinek nincsenek? Emberek vagyunk. Ő egy nagyszerű kapus, a jelenléte pedig fontos számunkra, ez az, ami igazán fontos. Benzema? Remek mérkőzésen van túl. Azt kívánom, hogy még rengeteg gólt szerezzen a Real Madrid színeiben, hozzájárulva ezzel a sikereinkhez.”

Zidane is nyilatkozott a mérkőzés után, kattints ide!

Marcelo
„Tudtuk, hogy a mai mérkőzés különösen nehéz lesz számunkra, mert közeledünk a liga utolsó szakaszába. Az itteni meccseink sosem könnyűek, mert a Bilbao remekül védekezik, de az edzőnk utasításait betartva sikerült kiharcolnunk a győzelmet. Jól dolgoztunk a héten, felkészülten érkeztünk a San Mamésbe.”

Kulcsfontosságú győzelem: „Természetesen fontos volt a mai három pont, de úgy kell hozzáállnunk a találkozókhoz, mintha egyetlen pontnyi előnyünk sem lenne. Folytatnunk kell a pontgyűjtést.”

Casemiro: „A világ egyik legjobb középpályása. Rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban és nagyon keményen dolgozik az edzéseken. Megtiszteltetés, hogy mellette játszhatok.”

Emilio Butragueño

Győzelem: „Nagyon örülünk a sikernek és a három pont megszerzésének. Az Athletic Bilbao már az első perctől kezdve nagy nyomást helyezett ránk, de több gólhelyzetet is sikerült kialakítanunk, a második félidőben pedig eldöntöttük a mérkőzést.”

Casemiro gólja: „Nagyon fontos volt, mert csupán néhány percig érezhette magát nyeregben az ellenfelünk. A meccs végén ismét az Athletic dominált, de jól védekeztünk.”

Cristiano lecserélése: „Nem véleményezzük Zidane döntéseit.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…