Kroos: A futball legmagasabb szintjén fog zajlani a mérkőzés

A német középpályás is nyilatkozott volt a Bayern München elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatón.

A találkozó: „Nehéz lenne megjósolni a végeredményt. A futball legmagasabb szintjén fog zajlani a mérkőzés. Mindkét csapat megpróbál majd érvényt szerezni a saját játékfilozófiájának.”

Ramos: „Nem olyan könnyű a fejére varázsolni a labdát, mint gondolják az emberek, de szerencsére nem csak benne hízhatunk, hiszen nagyszerű futballt játszunk. Ami Sergiót illeti, ő nagyon fontos a csapat számára és azt sem szabad elfelejteni, hogy számos ponttal ajándékozta már meg a csapatot, kritikus helyezetekben is.”

A helyes út: „Az edző fogja elmondani számunkra a pontos utasításokat a mérkőzést megelőzően, de nem nehéz megjósolni, hogy milyen stílusban fog játszani a Bayern. Keményen fognak támadni, de nem presszingelnek kilencven percen keresztül, ahogy Guardiolával tették. Máshogyan viszonyulnak a területszerzés kérdéséhez. A játékosaik a labdabirtoklásra törekszenek majd, de képesek leszünk megfelelően reagálni taktikai szempontból.”

A mérkőzés utazókeretének megtekintéséhez kattints ide!

Emlékek: „Természetesen különleges lesz számomra a Bayern München ellen játszani, különösen egy BL-negyeddöntőben, de akik ismernek, azok tudják, hogy a játékstílusomra ez semmilyen hatással nem lesz.”

Lewandowski apróbb sérülése: „Nagyon különleges futballista. Azt szeretem, ha az ellenfél legjobb játékosai ellen kell megküzdenem. Szeretem a kihívásokat. Ez a Real Madrid, senki elől sem futamodunk meg.”

Otthon: „Most Spanyolországban élek. Sikerült beilleszkednem, a nyelvvel sincsenek problémáim. Sikerült megállnom a helyemet egy olyan nagy klubnál, mint a Real Madrid. Ez pozitív dolog. Hogy mit kedvelek legjobban a városban? A napsütést.”

Kíváncsi vagy Zidane szavaira is a mérkőzéssel kapcsolatban? Kattints ide!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK