Zidane: Carvajal egyelőre nincs 100%-os állapotban

Zinédine Zidane tartotta meg szokásos sajtótájékoztatóját a Bayern München elleni összecsapás előtt.

Győzelem: „Eddig nagyszerűen teljesítettünk, de holnap újra be kell bizonyítanunk, hogy képesek vagyunk élni a lehetőségekkel. Az elképzelésem mindig ugyanaz: győzni és a maximumot nyújtani.”

„Erős és kiegyensúlyozott csapat vagyunk. Ahogy máskor, most is a győzelemre fogunk törekedni. Már nem számít, hogy mi történt három éve. Csodálatos élmény volt, én akkor segédedzőként dolgoztam, de ez egy másik mérkőzés. Semmi kétség, az ellenfél is sokat fejlődött azóta.”

Ancelotti: „Jól ismerjük egymást, de ez semmit sem jelent. Nem előny, de nem is hátrány. Nem ellene fogunk játszani.”

Pepe és Kroos: „Az olyan dolgok, mint Pepe sérülése előfordulnak a futballban. Természetesen Tonit eléggé elszomorította ez az eset, de szó sincsen szándékosságról. Ami őt illeti, mindannyian tudjuk, hogy milyen fontos a csapat számára. Nagyon jól szervezi a játékot.”

Lewandowski: „Nincs kétségem afelől, hogy teljesen egészséges lesz holnapra.”

Ramos: „Pozitív szellemben fogunk pályára lépni. Sárga lapok? Nem gondolok az eltiltás veszélyére.”

Relaxálás a mérkőzés előtt: „Mindenkinek megvan a saját „szertartása”, ahogy nekem is. Nem tudom, hogy élvezik-e a többiek, de ez vagyok én. Mindig optimista vagyok, a kezdősípszó után pedig boldog, de ez minden edzőre igaz.”

A mérkőzés utazókeretét ide kattintva tekintheted meg!

Guardiola vagy Ancelotti: „Semmitől sem félek, mert jobban foglalkoztat az, hogy a saját csapatom hogyan fog játszani. Tiszteljük az ellenfelet, de magunkkal foglalkozunk.”

Bale: „Gareth napról napra jobb állapotban van, már közel van csúcsformája visszanyeréséhez. Hosszú ideig kellett pihennie a sérülése miatt. Ez a mérkőzés nagyon fontos számára.”

Bayern München: „A Bayern nagyon erősen kezdi a mérkőzéseket, nemcsak otthon, hanem idegen környezetben is.”

BBC: „Minél jobb vagy, annál többen fognak kritizálni. A játékosok is tudják ezt, hiszen már régen hozzászoktak. Ők hárman olyan játékosok, akik hatalmas mentális erővel és erős karakterrel rendelkeznek. Nincs olyan pillanat, ami megrémíthetné őket.”

Carvajal és Coentrão: „Ha Coentrão itt van velünk, az azt jelenti, hogy játékra kész állapotban van. Carvajal jól van, de egy apróbb izomproblémával küzd. Nem tudom azt mondani, hogy 100%-os állapotban van. Meglátjuk, hogy mi lesz a holnapi edzésen.”

Toni Kroos is nyilatkozott a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

Védőhiány: „Remélhetőleg nem kell majd cseréhez folyamodnunk a találkozón. Bízom Nachóban, Sergióban és abban, hogy nem lesz durva mérkőzés.”

Ribéry: „Nagyszerű állapotban van. Amikor fiatal volt, akkor mindig viccelődött, néha pedig dolgokat vágott a fejemben. Ő egy kicsit olyan személyiség, mint Marcelo. Mindig viccelődik, és jó hangulatot teremt. Az utóbbi időben nagyszerűen is teljesít.”

Ramos: „Sergio beszéde nem kifejezetten a holnapi találkozóról szólt, hanem arról, hogy minden meccsen és minden edzésen a maximumot kell nyújtania a csapatnak, egész évben. Ez is jól mutatja, hogy ő egy született vezér.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK