Zidane: Isco fontos mérkőzéseken fog még pályára lépni

Zinédine Zidane tartotta meg a bajorok elleni visszavágót megelőző sajtótájékoztatóját.

A mérkőzés: „Keményen fogunk kezdeni, hogy magunkhoz ragadhassuk az irányítást. A Bayern München nem változott meg néhány nap alatt. Most sem számítunk könnyű találkozóra. Nagyon, nagyon jól kell játszanunk.”

A Bernabéu fontossága: „A szurkolóink még a megszokottnál is fontosabbak lesznek a holnapi mérkőzés alatt. Pontosan azt teszik, amit kérünk tőlük: mellettünk állnak. Mindig számíthatunk rájuk.”

Bale: „Keményen dolgozott, hogy háromhónapnyi kihagyás után ismét a csapattal legyen. Nagyon izgatott volt a visszatérése után, de most apróbb fájdalmai vannak. Holnap nem fog játszani, mert nem akarunk kockáztatni egy komolyabb sérüléssel. Remélem, hogy néhány napon belül újra a többiekkel fog tréningezni. Megérdemelné.”

„El Clásico? Nem mondhatok biztosat, de remélem, hogy ott lesz. Napról napra jobb állapotban van.”

Csapat: „Azt szeretném, hogy mindenki fontosnak érezze magát. Hinniük kell bennem, csak így lehetséges a közös munka. Mindannyian ugyanazt akarjuk. Eltökéltek és lelkesek vagyunk a céljainkat illetően. Bizonyos szempontból könnyű számomra, hogy ilyen fantasztikus játékosokkal dolgozhatok.”

Isco: „Holnap fogom eldönteni, hogy ki lesz a kezdőcsapat tagja. Isco nagyszerű teljesítményt nyújt és fontos tagja a csapatnak, ahogy mindenki más is. Való igaz, viszonylag keveset játszott a Bajnokok Ligájában, de ez csak véletlen egybeesés, nem pihentetem őt célzottan. A rotációból kifolyólag ő kapta a legkevesebb lehetőséget, de ez nem jelent semmit. Fontos mérkőzéseken fog még pályára lépni.”

Casemiro is nyilatkozott a mérkőzést megelőzően!

James: „Minden nap gondolok rá, ahogy mindenki másra is. Továbbra is azt mondhatom, hogy fontos számomra. A döntéseimből kifolyólag talán kevesebbet játszik másoknál, de őt is ugyanúgy szeretem.”

A Bayern sebessége: „Az ellenfelünk játékosainak gyorsasága egy olyan fegyver, ami komoly problémát okozhat. A mérkőzésről alkotott elképzeléseink önmagában még semmit sem garantálnak. A pályán is jól kell teljesítenünk. A bajorok küzdeni fognak, jól tudjuk ezt. Ahogy az első mérkőzésen, most is apróságok fognak dönteni.”

Lewandowski: „Az ő jelenléte hatalmas plusz lenne a Bayern München számára. Egy igazi kilences, aki bármikor képes veszélyeztetni az ellenfél kapuját. Aggódom, hiszen nagyon erős ellenféllel szemben kell bizonyítanunk. Sárga lapok? Nem gondolunk erre.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK