Asensio: Két gólt is lőttem, de nem volt elég

A játékosok is nyilatkoztak a Valencia elleni kiábrándító döntetlen után.

Marco Asensio
Kudarc: „A végsőkig küzdöttünk a harmadik találat megszerzéséért, de végül nem jártunk sikerrel, pedig megvoltak a helyzeteink. Tovább kell lépnünk ezen az eredményen, és a következő mérkőzésre kell fókuszálnunk. Ami engem illet, mindig arra törekszem, hogy a lehető legjobb játékomat nyújtsam. Két gólt is lőttem ma, de nem volt elég a győzelemhez, ezt kudarcként élem meg. Fontosnak érzem magam a csapatban, mert valódi egységet alkotunk. Nincsenek kezdő- és cserejátékosok, mindenki egyformán fontos.”

Bale és Benzema: „Mindenkinek vannak rosszabb napjai. Karim és Bale is mindent beleadtak. Fütyülés? Én nem hallottam semmit.”

Luka Modrić
„Egy nagyon kemény ellenféllel kerültünk szembe. Rengeteg helyzetünk volt, győzhettünk volna. Úgy gondolom, hogy nem kell szégyenkeznünk az erőfeszítéseink miatt, mert az utolsó percig küzdöttünk. A Valenciának is voltak helyzetei, mert a győzelem gondolata miatt alkalmanként túl sok területet hagytunk számukra. Habár nem győztünk, ha ilyen mentalitással játszunk a többi mérkőzésen is, akkor nem lesz gond.”

Karrier: „Nagyon elégedett vagyok a Real Madridnál eltöltött 5 évemmel. Büszkévé tesz, hogy egy ilyen nagy klubot képviselhetek, és legalább ugyanennyi ideig szeretnék még itt maradni. Sokat fejlődtem az érkezésem óta, elsősorban a nagyszerű csapattársaim hatására. Ma már sokkal jobban olvasom a játékot, mint néhány évvel ezelőtt. Általánosságban véve elégedett szoktam lenni a teljesítményeimmel, de az biztos, hogy továbbra is mindent beleadok majd, hiszen további trófeákat szeretnék nyerni a Real Madrid játékosaként.”

Marcelo
Értékelés:
„Vereségként élem meg ezt a döntetlent. Több helyzetünk volt, de mégsem hagyhatjuk el győztesként a pályát. Ez történik akkor, amikor nem becsülöd meg a gólszerzési lehetőségeidet. Asensio? Kirobbanó formában van és nagyon keményen dolgozik. A legjobbakat kívánom neki, egyéni és csapatszinten is.”

Füttyszó: „Ha a Bernabéu kifütyül, az azt jelenti, hogy sokkal keményebben kell dolgoznod.”

Benzema: „Karim rengeteg gólt szerzett már a csapat színeiben. Ma nem talált be, de nem azért, mert nem próbálkozott elég keményen. Valójában ő maga is nagyon ideges volt a kihagyott ziccerek miatt. Vannak mérkőzések, amikor egyszerűen nem sikerül betalálnod.”

Dani Carvajal
„Hatalmas iramú mérkőzésen vagyunk túl. A második félidőben szinte csak a kapuk előtt zajlottak az események, rengeteg helyzetet alakított ki mindkét csapat. Egyetlen ponttal távozunk. Talán ezt az árat kellett megfizetnünk a mögöttünk álló kemény hónapért.”

„Többen is betalálhattak volna a csapatból, de a kapusuk képességei és a balszerencse megakadályoztak ebben minket. A Valencia egy nagyszerű csapat. Most ideje pihenni és regenerálódni. Még nagyon hosszú út áll előttünk.”

Nacho
A mérkőzés:
„A nézők biztosan élvezték a meccset, de mi nem vagyunk elégedettek a végeredménnyel. Mindent beleadtunk, de nem volt elég. A Valencia nagyszerű teljesítményt nyújtott, megilleti őket a gratuláció. Mi sem szégyenkezhetünk a mutatott játék miatt, de sokkal több gólt is lőhettünk volna. Csalódást keltő ez a döntetlen.”

Casemiro a védelemben: „Casemiro nagyszerű munkát végzett. Jól megértettük egymást, nem volt gond. A csapatunk nagyon erős, és még az ilyen helyzetekre is fel vagyunk készülve.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…