A Pena Madridsta Húngara a Real Madrid hivatalos honlapján!

Az egyesület már a www.realmadrid.com-on!

A Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület életében újabb fontos események történtek, történnek. Szervezés alatt a következõ taggyûlés, a Pena Madridista Húngara megjelent a Real Madrid hivatalos honlapján, haladás a klubkártyák ügyében. Az alábbi írásban ezeket az elõrelépéseket foglaljuk össze.

Nem is olyan régen még arról számolhattunk be a Madridista.hu hasábjain, hogy alakulófélben van egy szurkolói klub, a Pena Madridista Húngara, azaz a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület. Azóta számos dolog történt ezzel kapcsolatban: az egyesület megalakult, hivatalosan bejegyzésre került mind a Szegedi Városi Bíróság, mind a Real Madrid részérõl, több taggyûlés is megszervezésre került, folyamatosan lépnek be új tagok, illetve a klubon keresztül létrejöhetett egy több, mint 50 fõs közös meccsnézés, ahol a társaság fele spanyolokból állt, így tehát a közösségünk kiléphetett a nemzetközi vizekre.

Mint már bizonyára olvasóink is értesültek, a Madridista.hu fórumán indított szavazás alapján megkezdõdött a következõ, rendhagyó módon vidéken tartott és szintén rendhagyó módon kétnapos taggyûlés szervezése, melynek helyszíne Eger városa lesz. A találkozó idõpontja 2010. június 26-27-re tehetõ, ami egybeesik az egyesület Madridban élõ elnökének Magyarországon tartózkodásával, így ha a kimondhatatlan nevû vulkán is úgy akarja, Dévai Márk Sebastian is a résztvevõk között lesz. Egyelõre részletesebb információval nem tudunk szolgálni, azonban biztosan lesznek szervezett programok, unatkozni nem fogunk. A találkozóra egyébként a fórum megfelelõ részlegében lehet jelentkezni. Fontos megjegyezni, hogy olyan szurkolók jelentkezését is várjuk, akik még nem léptek be a klubba, viszont feltett szándékuk, hogy a közösség részeivé válnak.

Most pedig szeretnénk beszámolni egy nagyszerû eredményrõl. Az egyesület elnökétõl telefonon kaptuk a tájékoztatást Madridból, hogy egy eredetileg szeptemberre tervezett esemény már májusban megtörténhet. Ez pedig nem volt más, mint a szurkolói klub megjelenése a Real Madrid hivatalos honlapján. Felmerülhet a kérdés, hogy miért szeptember, illetve miért mégis május vége? Fontos tudni, hogy a Real Madrid rengeteg szurkolói egyesülettel rendelkezik a világ minden táján. Ezek száma folyamatosan nõ, így egyre többen kerülnek ki a csapat weboldalára. A folyamat lassú, ezért elõzetes becslésként szeptemberre vártuk a megvalósulást. Hála az elnökünknek, és a Budapesten megszervezett közös meccsnézésnek, ahol jelen volt a Real Madridnál ismeretséggel rendelkezõ személy is, az egyesületünk soron kívül utat talált a bürokrácia útvesztõjében, és már most, május 25-én kikerülhettünk a www.realmadrid.es weboldalra. (A linkre kattintva megtekinthetõ az oldal.)

Ehhez persze az is kellett, hogy egy elõzetesen magyar nyelven megírt, majd spanyolra fordított leírás, néhány fénykép, illetve egyéb fontos adatok eljussanak a klub megfelelõ részlegéhez. Ebben nagy szerepet vállalt Dévai Márk Sebastian, az egyesület elnöke aki az egész folyamatot összefogta, hírszerkesztõnk TZOLI, aki umek közbenjárásával megírta a végleges magyar szöveget, illetve ra95 nevû hírszerkesztõnk, aki ezt nem kis munkával spanyolra fordította. Nekik ezúton is külön köszönjük a megfeszített munkát, hiszen csupán néhány nap állt rendelkezésükre a feladat végrehajtásához.

Még egy elõrelépésrõl szeretnénk tájékoztatni a kedves olvasókat, klubtagokat. Az elõzetes felmérések alapján sokak számára fontos és érdekes klubkártyák kapcsán is haladást értünk el. Megkerestünk több olyan céget, akik ilyen jellegû kártyák készítésével foglalkoznak, árajánlatokat kértünk tõlük, illetve volt, akihez egyik klubtagunk helyszínre is kilátogatott, mintakártyákat megtekinteni. A megfelelõ minõségû és árú munkát kínáló cég kiválasztása után pályázatot fogunk kiírni a Madridista.hu felhasználói között, melynek témája nem lesz más, mint a kártya külleme. A pályázat tartalmazni fogja az elvárásokat, a megfelelõ paramétereket.

Hamarosan tehát ismét jelentkezünk, addig azonban minden érdeklõdõt megkérünk, hogy jelezze részvételi szándékát a következõ, egri taggyûlés kapcsán, illetve természetesen az egyesület is várja az új belépõket!

Forrás: www.penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK