Xabi Alonso: “Fantasztikus formában vagyunk”

A baszk középpályás egy La Gula által szervezett nyilvános eseményen vett részt, ahol a most szombati meccs elemzésén kívül kitért Cristiano Ronaldo helyzetére is.

“Jól érezzük magunkat és fantasztikus formában vagyunk. Egy remek szérián vagyunk túl és itt nem csak az eredményekre gondolok, hanem a játékra is. Emiatt aggódunk, hogy jól csináljuk a dolgunkat. Ha pedig jól csináljuk, akkor több esélyünk van megnyerni minden meccset, kezdve ezt most szombaton a Gijón ellen. Nagyon tisztelem a Sportingot a saját pályáján, mert szükségük van a pontokra, számunkra viszont minden pont létfontosságú.”


“Kétség sem férhet hozzá, hogy nagyon jól mûködünk együtt és mindannyian egyénileg is hasznot húzunk ebbõl. Nem tudom, hogy ez-e a legjobb évem, de nagyon boldog vagyok azzal, ahogy a csapat dolgai alakulnak. A szezon még igen hosszú, sok öröm ér majd még minket és valamennyi bosszúság is, de reméljük, hogy az utóbbiból nem lesz sok. Rendkívûl boldog vagyok, mert a csapat elõrelépett, jól halad és remekül játszik. Nem akarunk leállni, mert még rengetegvan hátra a szezonból.”


“Cristiano ma nem edzett velünk. Nem tudom, hogy játszhat-e a Gijón ellen. Majd meglátjuk, hogy halad a felépülése. Bárcsak ott lehetne szombaton, de az biztos, hogy ma nem edzett. Nyilvánvaló, hogy igen kemény volt a belépõ, de szerencsére nem lett olyan súlyos, mint amilyen lehetett volna. Tudjuk és elfogadjuk, hogy futball egy olyan sport, ahol ütköznek. Néha te kapsz egy rúgást, néha pedig te rúgsz bele valakibe a játék hevében, anélkül, hogy akarnád. Ezt elfogadjuk és úgy gondolom, hogy erre felesleges újra visszatérni.”


“Fizikálisan jól érzem magam, de nem játszhatok a következõ mérkõzésen, mert begyûjtöttem az ötödik sárgámat. Annak ellenére, hogy ennyit játszol, az ember próbál felkészülni, pihenni és igyekszik egyensúlyban tartani az erõit. Ez nekem pont jókor jött. Arra fogom felhasználni ezt a hetet, hogy eddzek és pihenjek.”


“A miszter hozza majd a döntéseket a klasszikus elött, õ készíti elõ a meccset úgy, hogy az a legjobb legyen. Mi csak a szombatra gondolunk, a Gijón elleni mérkõzésre. Utána megyünk Amszterdamba és csak azután gondolunk majd a Barcelona elleni rangadóra.”

Forrás: www.realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK