A Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesületének hivatalos honlapja elindult!

A függöny fellebbent, végre elindult a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesületének hivatalos weboldala.

Sokan türelmetlenkedve várták ezt a napot, így fõleg nekik mondjuk, hogy várakozásuk nem volt értelmetlen: az oldal alkotói az elmúlt hetekben folyamatosan azon dolgoztak, hogy a honlap méltó mód képviselje az egyesületet, és megfeleljen annak a nívónak, amelyet a Real Madrid évtizedek óta képvisel.

Szerkesztõségünkben határozottan valljuk: a mai nappal nem csak egy mûködõképes weboldal született, hanem egy közösség is, ahol immár hivatalos keretek között fogjuk össze a hazai Real Madrid-szurkolókat. Szeretnénk, ha 2011. december 3-a nem csak a honlap indulását jelentené, hanem egy újszerû közösség, egy nagyszabású tervezet megszületését is.

Mi tudjuk a legjobban, mindehhez nem elég a felkészültség és a labdarúgásban való jártasság, ugyanennyire fontos az eltökéltség, kitartás és legfõképp a felelõsségtudat. Ígérjük, hogy kezdeményezésünk hosszú távú célt szolgál, ugyanakkor csak akkor lehet életképes, ha a közösségépítésben a látogatók, olvasók is kiveszik a részüket.

Persze hipokrita szöveg lenne, hogy az igazán jó munkához elég a lelkesedés és a nagy munkabírás, mert nem. Szerkesztõségünk tagjai felé elvárás volt a témában való jártasság, a felkészültség, olyan alapvetõ dolgok mellett, mint a nyelvtudás, kellõ kreativitás, vagy az igényesség.

Csapatunk tehát garantálja a nívós és felelõsségteljes munkát, a többi – ahogy azt mondani szokás –, rajtatok múlik. Mint mindig, most is a szurkoló kezében a kulcs, õ döntheti el, belép-e az ajtón elfogadni az ajánlatot.

Bár munkánk során több nehézségbe ütköztünk, a szerkesztõség tagjai egy percig nem gondolták, hogy az elvégzett munka felesleges lenne, végig meggyõzõdésünk volt, hogy ha mindannyian elvégezzük a ránk kiszabott feladatot, megvalósulhat a nagy álom: létrejöhet Magyarország egyetlen hivatalos Real Madrid Szurkolói Oldala.

Bevezetõ írásunkban részletezhetnénk, hogy a honlapon miféle információk, milyen egyedülálló tartalmak várják a tisztelt látogatót, dicsérhetnénk írásainkat, ehelyett azonban inkább azt javasoljuk: mindenki tallózzon kedve szerint a menüpontok között, aztán pedig mondja ki maga az ítéletet.

A mai sikerorientált világban szokás azt mondani, hogy elsõ a mennyiség, a minõség csak másodlagos. Mi inkább azt gondoljuk: együtt a kettõ, azaz igenis megvalósítható, hogy a széleskörû és gyors tájékoztatás színvonalas munkával párosuljon.

Nyilvánvaló, hogy van, ami jó, van, ami jobb, és van, ami egyszerûen a legjobb. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a látogató a mátrix csúcsára helyezzen minket, és böngészõjébe azért gépelje be a penamadridista.hu címet, mert szeretné jól érezni magát, és mindent meg akar tudni kedvenc labdarúgó-csapatáról.

Mindemellett nem felejthetjük el, hogy fontos hagyaték a mienk, hiszen Magyarország hivatalos Real Madrid-szurkolói oldalaként nem csak szeretett klubunkat kell képviselnünk, hanem kötelességünk méltó emléket állítani Puskás Ferencnek, és tovább ápolni a legendát.

Talán nem véletlen, hogy honlapunk pont akkor startol, amikor a Real Madrid évek óta nem látott tempóban száguld az újabb bajnoki cím, és a tizedik Európa-kupa gyõzelem felé. A trófeák még messze vannak, de azért közelednek, úgyhogy itt az idõ, hogy az eljövendõ szép napokat itthon is hivatalos szurkolói honlappal üdvözöljük, és a szezon végén talán együtt ünnepelhetjük a XX. század legjobb klubjának nagyszerûségét.
 

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK