Fél kimenni a Bernabéuba az egykori Barca-elnök

A Barcelona egykori elnöke nem merészkedik ki a Bernabéuba, helyette inkább otthonában izgulja végig az El Clásicót. Elmondta, a labdarúgást nem szereti, a Barcelonáért viszont még mindig rajong.

„Néhány éve már mentesültem a nem kívánatos személy megítélés alól, de rengeteg inzultus él az emlékezetemben, és koromból adódóan már kiveszett belõlem a mazochizmus. Amikor fiatal voltam, még motiváltak az ilyen dolgok. Otthon fogom nézni a meccset, a páholy nagyon Madrid-érzelmû” – nyilatkozta Joan Gaspart a katalán COM Rádiónak.

A Barcelona egykori klubelnöke elmondta, a Real Madrid mezében semmiképp nem mutatkozna a nyilvánosság elõtt, ennek ellenére azt elismeri, hogy José Mourinho nagyszerû csapatot épített a fõvárosban. „Elõbb venném fel az Espanyol, mint a Real Madrid mezét. Nem szimpatizálok a Madriddal, a sportban a legnagyobb ellenfeleim, habár elismerem, hogy egy nagy klub. Jelenleg nagyszerû csapatuk van kiváló játékosokkal, szombaton is nagyon meg kell majd szenvedni. Nincs ötletem, ki nyerheti meg idén a bajnokságot, a kívánságom az, hogy nyerjen a Barca!”

Végezetül emlékeztetett Luis Figo eligazolására, amiért még mindig nem tudott megbocsátani sem a Real Madridnak, sem a játékosnak: „Sosem fogom megbocsátani, és ezt õ is jól tudja. Kései, álnok, gonosz, szabálytalan játék volt, Figo ügynökével akkor írattak alá egy dokumentumot, amikor még szerzõdése volt a Barcával. Ez szabálytalan, de ez már történelem. Nagy veszteséget okozott a Barcának, nem bocsátottam meg, és nem tehetem most sem” – magyarázta Gaspart, aki azt is fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a labdarúgást nem szereti, a Barcelonát viszont igen.

Forrás: FourFourTwo
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK