Roberto Carlos: Mourinho azt mondta, maradni fog

José Mourinho jövõre is a Real Madrid edzõje lesz – ezt állítja legalábbis Roberto Carlos, aki magától az edzõtõl vette az információt. A csapat legendás balhátvédje a hétvégén ismét a spanyol fõvárosban járt, hogy átvegyen egy díjat, találkozzon a játékosokkal, és megtekintse a Levante elleni mérkõzést.

A Real Madrid egykori kiváló balhátvédje, Roberto Carlos tegnap este vehette át azt a díjat a Santiago Bernabéuban, amellyel a klubért tett szolgálataiért jutalmazták. A brazil játékos a Levante elleni mérkõzés után nyilatkozott a sajtónak, és felfedte a csapatot övezõ legnagyobb titkot is: vajon jövõre is José Mourinho lesz-e a Real Madrid edzõje?

„Nekem azt mondta, hogy élõ szerzõdése van, és marad. Biztosítottam róla, hogy ha esetleg megváltoztatná a véleményét, az Anzhi tárt karokkal várja. Õ a világ legjobb edzõje” – mondta a Canal Plusnak.

Ezt megelõzõen a Real Madrid TV munkatársai is mikrofonvégre kapták: „Mindig nagy büszkeség visszatérni a Bernabéuba. Idén minden jó úton halad a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában: felejtsük el a Barcelonát, és ismét fontos címeket fogunk nyerni. Az elmúlt napokban találkoztam az edzõvel és a játékosokkal is, akiknek a legjobbakat kívántam. Szeretem a csapat arculatát, a gyõztes szellemiséget. Ez az együttes történelmet fog írni.”

A Real Madrid soron következõ BL-ellenfelével, a CSZKA Moszkvával kapcsolatban elmondta, hogy „bár jó csapatról van szó, és motiváltak lesznek, a Real Madridnak jelentõs elõnye van. Adja Isten, hogy megnyerjük a tizediket!”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK