Mixed Zone: Real Madrid 4-0 Racing Santander

A Real Madrid megerõltetés nélkül nyert a Racing Santander ellen és 13 pontos elõnnyel várhatja a vasárnapot.

Benzema:
“Mindenki nagy meccset játszott. A második gól nem tudom, hogy az enyém-e, vagy Ramosé, de teljesen mindegy is, a fontos az, hogy gyõztünk.”
“Tökéletes este volt. Én gólt lõttem, a csapat pedig nyert. Eddig nem gondoltunk a CSZKA-ra, de most a BL jön.”
“Az igaz, hogy a 13 pont az sok, de folytatni kell. A végsõkig harcolni fogunk.”

Mourinho:
“A csapat nagy megerõltetés és csillogás nélkül játszott, de jól és nyugodtan nyertünk.”
“Di María és Khedira jó idõben érkeznek. Fõként Ángel ad egy olyan sajátosságot a csapatnak, amit elvesztettünk a sérülésével. Különbözõ átmenetekrõl van szó, amikor visszazárunk és amikor támadunk. Khedira pedig egy remek opció most, hogy három naponta játszani fogunk.”

“Higuaín nem edzett egész héten, csak tegnap egy kicsit, én pedig nem akartam kockáztatni.”
“Lass lehet, hogy nem játszhat Moszkvában, de már csak kevés van vissza, Altintop pedig a felépülés útján halad.”
“Azt üzenem a Chelsea és az Inter szurkolóinak, hogy én sokakat szeretek onnan, de jobban szeretem, ha a csapatukat és a saját edzõjüket bíztatják. Én már a múlt vagyok, nem vagyok ott és együtt kell harcolniuk.” (Arra reagálva, hogy a Chelsea és az Inter szurkolói Mou nevét skandálták a hétvégén, a szerk.)
“Amikor mi edzõk rosszul tesszük a dolgunkat, akkor kritizálnak minket, alkalmanként pedig igen keményen. Amikor ti csináltok rosszul valamit, titeket is kritizálni kell. Amikor egy újságíró azt kéri, hogy egy olyan játékost játszassak, aki el van tiltva, az katasztrófális újságírásról tesz tanúbizonyságot. Akit kértetek, hogy játszassak nem játszhatott, innentõl pedig mindeki vonja le a saját konklúzióját.”
“Di Stéfano az Di Stéfano és ennél a klubnál senkit nem lehet hozzá hasonlítani.”

Xabi Alonso:
“Lépésrõl lépésre kell haladnunk és nem szabad a pontok megszállottjává válni. Még sok van hátra és történhet meglepetés, ezért száz százalékosan a gyõzelemre kell koncentrálnunk. Alapvetõen szembe kell néznünk az összes meccsel, mert minden gyõzelem közelebb juttat minket a címhez. Még három fontos hónapunk hátra van a szezonból.”
“Életbevágó, hogy jó eredményt érjünk el Moszkvában. Ismerjük a nehézségeket. A mûfû, a hideg, de sok csapat játszott már ott, most pedig rajtunk a sor. Nem mi leszünk az elsõk, akik odamegyünk.”

Granero:
“Mind boldogok vagyunk a jó teljesítmény miatt. Védekezésben és támadásban is javultunk, továbbra is sok gólt szerzünk. Jó úton haladunk. Az elõnyünk lehetõvé teszi, hogy kizárólag magunkkal foglalkozzunk. Meccsrõl meccsre kell haladnunk, sok van még hátra.”
“Jó formában vagyunk és csak a céljainkra koncentrálunk. Ezt minden meccsen bizonyítjuk. Meg vagyunk gyõzõdve, hogy a moszkvai hideg csak a meccs elõtt jelenthet gondot, mivel ha egyszer pályára lép az ember, nagyon gyorsan bemelegszik.”

Di Maria:
“Láttam, hogy mit csinál Benzema, a labdát pedig oda passzoltam közel hozzá, de nem számítottam rá, hogy ilyen magasra megy. Készen álltam a játékra, egész héten azon dolgoztam, hogy a lehetõ legjobb formában legyek ma este. Továbbra is így kell dolgoznunk.”
“Védekezésben tovább kell javulnunk, hogy megkönnyítsük a csatáraink életét. Ez egy csapatsport. Nagyon boldog vagyok. A legjobb, hogy nyertünk és újabb három pontot szereztünk. Jó úton haladunk.”
“A kemény munka meghozza a gyümölcsét. Újra itt a Bajnokok Ligája, ami nagyon fontos számunkra. Nyugodtnak kell maradnunk és el kell kezdenünk a moszkvai meccsre koncentrálni.”
 

Kaká:
“A bemelegítés közben mind azt mondtuk, hogy nem szabad gólt kapnunk, mert mindig nehéz megfordítani egy meccset. Lesznek lehetõségeim a jövõben is betalálni. Most meccseket kell nyernünk, hogy annyi pontot szerezzünk, amennyit csak lehet. A célunk a bajnokság megnyerése.”
“A moszkvai hideg mindkét csapatra hatással lesz. Nem lesz gond, mivel a visszavágót majd itt rendezik. Jól fel kell készülnünk, hogy fenomenális teljesítményt nyújtsunk.”

Ramos:
“Hideg fejjel kell gondolkodnunk, mivel a bajnokság továbbra sem egyszerû, még az elõnyünk ellenére sem. Bármelyik ellenfél okozhat nekünk gondot. Minden meccset döntõként kell felfognunk.”
“Nem érdekel, hogy hol játszom, egyszerûen örülök, ha a pályán vagyok. Jobbhátvédként nyertem egy Világbajnokságot, tehát ehhez is hozzá vagyok szokva. Otthonosan mozgok ezen a poszton.”
“Szerintem mindenki valami különlegeset él át a Bajnokok Ligájában. Mindenki nagyon összpontosít abban a versenysorozatban.”

Forrás: AS, Marca, realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK