Xabi Alonso a Juventusba? Semmiképp.

Xabi Alonso ügynöke visszautasított minden találgatást és pletykát azzal kapcsolatban, hogy ügyfele esetleg az olasz Juventus csapatában köthet ki a nyári átigazolási idõszakban.

Felreppentek hírek azzal kapcsolatban, hogy a Juventus érdeklõdik Xabi Alonso iránt, és az olaszok a nyári átigazolási szezonban egy nagyobb összeget sem sajnálnának a spanyol játékmesterért. A játékos ügynöke egy olasz lapnak adott interjújában reagált a híresztelésekre.

Mint ismeretes, a válogatott középpályást 2009-ben is megpróbálták megszerezni a torinóiak, akkor sikertelenül, az elszántságuk azonban mit sem csökkent.

Inaki Ibanez, a játékos ügynöke viszont kategórukusan cáfolt minden találgatást, játékosának álláspontját tolmácsolva az újságírók felé.

“Szerintem Xabi esetében a Juventus csapatába igazolás lehetetlen.”

“Ez nem pénz kérdése, a játékos most remekül érzi magát a Real Madridban, nem látom a lehetõségét egy esetleges váltásnak, nem csak Torinóba, máshova sem.”

“Még van hátra két és fél év a szerzõdésébõl, utána meglátjuk, hogy mi lesz.”

“Még az is elõfordulhat, hogy a Real Madridban fejezi be pályafutását, bár a futballban sosem lehet tudni.”

“A Juventusnak megvolt a lehetõsége, hogy leigazolja Xabi Alonsót, amikor a Liverpoolt elhagyta ügyfelem, de akkor nem sikerült megállapodni.”

“Úgy gondolom, hogy ez a vonat már elment.”

Forrás: SkySports
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK