Brazil tehetség tart Madridba

Brazil hírek szerint a Real Madrid közel áll hozzá, hogy leszerzõdtessen egy 13 éves brazil „csodagyereket” a klub egyik korosztályos csapatába.

A 13 éves brazil Luiz Henrique dos Santos rövid ideig Madridban tartózkodott próbajátékon, ahol állítólag lenyûgözte a korosztályos csapatok edzõi stábját, így nagy a valószínûsége, hogy hamarosan lépni fognak a fiatal játékos ügyében.

Fabricio Zanello szerint, aki a játékos ügynöke, jól mentek a dolgok, a kérdés már csak az anyagiakon múlhat. “Az egész küldöttség és a Real Madrid technikai igazgatója is jóváhagyta a dolgot, de nem kis befektetésrõl van szó. Mindent megtesznek, hogy sikerüljön megoldást találni. Nagy a klub felelõssége, mivel nem csak a fiút, hanem az egész családot költöztetni kell. Az édesapát, az édesanyát és a testvéreket. Még ki kell számolniuk, hogy mibe kerül nekik ez az egész.”

A pletykák szerint a Real Madrid figyelmét a srác YouTube videói keltették fel, amelyeket annak édesapja töltött fel az internetes videó-megosztóra.

„Amikor felismertem a fiam tehetségét, vásároltam egy kamerát, hogy így is megmutathassuk másoknak is. A felvételeket feltettem a YouTubera, amit õk is láttak, most pedig itt vagyunk. Otthagytam a munkahelyemet, a családomat és a házamat Alagoasban, hogy mindent a fiam jövõjének rendeljek alá.” – nyilatkozta Amaro dos Santos, az édesapa.

A srácot barátai egyébként csak Pety-nek hívják, a korábbi Flamengo játékos, Dejan Petkovic után. A tehetség a Madridban töltött napok után nyilatkozott: „Jól dolgoztam. A srácok nagyon gyorsak és technikásak errefelé. Ami a nyelvet illeti, kicsit trükkös, de megértem. Szerintem meg tudnám mutatni, hogy mit tudok, merész lennék és vidám.”

A Real Betis egyébként már majdnem leigazolta a brazilt, de végül financiális kérdések miatt nem jött létre a megállapodás. A brazil Cruzeiro kapui egyébként nyitva állnak a fiú elõtt, így ha végül mégsem tudnának megegyezni a felek, lesz hol fociznia.

 

 

Forrás: 101greatgoals.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK