Maradona szerint Mourinho érti ezt a sportágat

Az argentin válogatott egykori szövetségi kapitánya kritikus hangnemben beszélt hazája válogatottjáról, és elmondta, nála nem fordulhatna elõ, hogy csapata védekezõ felfogásban lépjen pályára.

Maradona azzal kezdett, hogy szeretett volna javítani az argentin futball helyzetén, és egy másik irányba elvinni hazája válogatottját: „Figyelemmel követem az argentin labdarúgást, és nem tetszik benne semmi. Az argentin futball lefele megy, én pedig azt akartam, hogy fordítva legyen. Én szeretném, ha a csapatok támadni mennének ki a pályára” – mondta.

Az argentin futball legendája jelenleg Dubaiban dolgozik, s bár azóta több csapattal is szóba hozták, Maradona célja, hogy hosszabb idõt töltsön el az Egyesült Arab Emírségekben. „Hat hónapja vagyok itt Dubaiban, és még további két évig van szerzõdésem. Szerintem sokáig fogok maradni, és még arra is van esély, hogy sokáig fogok hosszabbítani a klubbal.”

Az al-Waszl jelenlegi vezetõedzõje mostanság elõszeretettel nyilatkozik a spanyol bajnokságról, és most sem hagyta ki a lehetõséget, hogy elmondja véleményét a Real Madrid és a Barcelona versenyfutásáról: „Úgy vélem, hogy a Real Madrid már csak néhány apró lépésre van a Barcelonától, és a soron következõ meccsek még inkább kiegyenlítettek lesznek. Nekem úgy tûnik, hogy Mourinho egy olyan ember, aki érti a meccseket” – fogalmazott Maradona.

Forrás: FourFourTwo
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK